• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

El Rècord Guinness canvia el seu horari.

Finalment serà a les 15:00h per no coincidir amb el partit de Lliga que es juga a Mestalla.

 

El 2 d'Octubre serà un diumenge de futbol i paelles.

L'organització del #ComboiDeRecord ha canviat el seu horari pel partit de la Lliga que enfrontarà el València CF amb l'Atlètic de Madrid, el qual es va comunicar esta setmana i coincidia amb la celebració del Rècord que tenia la data tancada des de juliol. Modificant l'hora de les 13:00h a les 15:00h, es facilita que l'afició puga sumar-se també a este esdeveniment i ajudar a la consecució del mateix.

Des de l'organització s'entén que la coincidència en dates no té per què suposar un problema. “Es tracta d'una oportunitat. Aprofitant que molta gent vindrà a València a veure el partit, més persones s'apuntaran al comboi a l'acabar la trobada”. Per a garantir que tot isca bé s'han realitzat les reunions pertinents amb la Policia Local per a reduir al màxim les molèsties a la circulació derivades del tall de L'Albereda.

L'esdeveniment, conjuntament organitzat per la Junta Central Fallera, la Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i Arròs La Fallera, espera reunir el 2 d'octubre a les 15:00h. al Passeig de l'Albereda a més de 50.000 persones. Tots amb un mateix repte: aconseguir un Rècord Guinness concentrant el major número de cuiners cuinant al mateix temps.

Este esdeveniment no solament reunirà a tots els valencians i representants de les associacions festives locals, gastronòmiques i culturals de tota la Comunitat, sinó que ha seduït a figures internacionals sent conscients del caràcter històric de la cita.

“És la millor forma de gaudir d'un diumenge i celebrar la consecució del PaellaEmoji: al voltant de 3000 paelles”, assenyala Pere Fuset, Regidor de Cultura Festiva.

Les parcel•les tenen un preu de reserva de 5€ per a dos persones (cuiner i ajudant) i inclouen tots els ingredients necessaris per al cuinat de les paelles. El participant solament haurà de portar-se els ferros i els seus propis utensilis, ja que la paella serà un obsequi de la marca AisProyec. La reserva de les parcel·les es podrà fer fins el 29 de setembre i poden adquirir-se en la web

S’espera la presència de les Falleres Majors de València, les seues Corts d’Honor, totes les Falles de la ciutat, les juntes locals, els principals representants de la Regidoria dirigida per Fuset i de la Junta Central Fallera.

Els quilos d'ingredients evidencien la magnitud de l'esdeveniment: 15.000 litres d'Aigua Mineral Fuente Primavera, 900 quilos de tomaques i 1500 quilos de fesols d'Alabau Frutas y Verduras, 3100 kgs de Pollastre i 1600 kgs de conill donats per Grupo Sada i Grupo Hermi. 1500 litres d'oli Ybarra i 620 kgs de garrofó Vicente Peris. El Safrà serà de Safrina, el pebre roig de Las Colmenillas i la Sal de Sales del Centro.

  • COLABORADORES-VALENCIANO1
  • PlanoValOk1

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte