• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Vine a la Fonteta a l'Elecció 2017

Vols anar a la Fonteta? Participa en els nostres concursos en xarxes socials i gana dos entrades.

Com l'any passat, hem organitzat 3 concursos per a assistir al gran esdeveniment de setembre: la #Elecció17. Serà un concurs per cada xarxa social oficial de Junta Central Fallera: FacebookTwitter i Instagram. Si ets el més original, dos entrades per a la nit del 24 poden ser teues.

Primer de tot tria una xarxa social i segueix les instruccions del que s'ha de fer per a poder participar:

- A FACEBOOK

Publicarem en la pàgina oficial en facebook de Junta Central Fallera el post "Vull anar #ALaFonteta!" en el qual hauràs de demostrar tot el teu enginy i posar com a comentari una foto del treball silenciós però constant que es duu a terme en els tallers de falla. Sense desvetlar cap secret però volem veure falles encara que estiguem al setembre.

No oblides usar l'etiqueta #AlaFonteta quan puges la teua foto com a comentari al POST oficial. Només hi haurà un i només participaran les fotografies que seguisquen aqueix fil de conversa.

Les tres fotos més artístiques guanyaran dos entrades per a la #Elecció17.

El jurat seran les Falleres Majors de València 2016, Alicia i Sofia.

- A TWITTER

Explica'ns en un tweet a qui et portaries a Fonteta a viure una nit tan especial i per què. No oblides usar l'etiqueta #AlaFonteta.

Les tres tweets amb més enginy guanyaran dos entrades per a la #Elecció17.

El jurat serà la Delegació de Festejos de JCF, organitzadora de l'esdeveniment.

- A INSTAGRAM

Prepara, amb la famosa aplicació "Boomerang", una publicació relacionada amb les falles. Puja-ho al teu perfil de Instagram (el perfil ha d'estar obert perquè puguem veure-ho) i posa al costat del teu comentari l'etiqueta #AlaFonteta.

Els videos més divertits guanyaran dos entrades per a la #Elecció17.

El jurat serà la Delegació de Comunicació de JCF.

Bases:

Un mateix usuari pot participar la xarxa social que vulga, o en les tres, però només una vegada. Les participacions reiterades d'una mateixa persona quedaran anul·lades explicant com a vàlida només la primera (la més antiga).

El concurs finalitza a les 15.00h del dia 19 de setembre.

El dia 20 coneixerem als guanyadors i els afortunats podran passar a per les entrades el dijous 22, de 19 a 21 hores, per la Delegació de Comunicació de Junta Central Fallera.

Els guanyadors de les entrades i els seus acompanyants es comprometen a cedir la seua imatge per a una fotografia del grup d'afortunats que es farà abans de començar l'acte i serà publicada en les xarxes socials de JCF.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h