• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Vine a la Fonteta a l'Elecció 2017

Vols anar a la Fonteta? Participa en els nostres concursos en xarxes socials i gana dos entrades.

Com l'any passat, hem organitzat 3 concursos per a assistir al gran esdeveniment de setembre: la #Elecció17. Serà un concurs per cada xarxa social oficial de Junta Central Fallera: FacebookTwitter i Instagram. Si ets el més original, dos entrades per a la nit del 24 poden ser teues.

Primer de tot tria una xarxa social i segueix les instruccions del que s'ha de fer per a poder participar:

- A FACEBOOK

Publicarem en la pàgina oficial en facebook de Junta Central Fallera el post "Vull anar #ALaFonteta!" en el qual hauràs de demostrar tot el teu enginy i posar com a comentari una foto del treball silenciós però constant que es duu a terme en els tallers de falla. Sense desvetlar cap secret però volem veure falles encara que estiguem al setembre.

No oblides usar l'etiqueta #AlaFonteta quan puges la teua foto com a comentari al POST oficial. Només hi haurà un i només participaran les fotografies que seguisquen aqueix fil de conversa.

Les tres fotos més artístiques guanyaran dos entrades per a la #Elecció17.

El jurat seran les Falleres Majors de València 2016, Alicia i Sofia.

- A TWITTER

Explica'ns en un tweet a qui et portaries a Fonteta a viure una nit tan especial i per què. No oblides usar l'etiqueta #AlaFonteta.

Les tres tweets amb més enginy guanyaran dos entrades per a la #Elecció17.

El jurat serà la Delegació de Festejos de JCF, organitzadora de l'esdeveniment.

- A INSTAGRAM

Prepara, amb la famosa aplicació "Boomerang", una publicació relacionada amb les falles. Puja-ho al teu perfil de Instagram (el perfil ha d'estar obert perquè puguem veure-ho) i posa al costat del teu comentari l'etiqueta #AlaFonteta.

Els videos més divertits guanyaran dos entrades per a la #Elecció17.

El jurat serà la Delegació de Comunicació de JCF.

Bases:

Un mateix usuari pot participar la xarxa social que vulga, o en les tres, però només una vegada. Les participacions reiterades d'una mateixa persona quedaran anul·lades explicant com a vàlida només la primera (la més antiga).

El concurs finalitza a les 15.00h del dia 19 de setembre.

El dia 20 coneixerem als guanyadors i els afortunats podran passar a per les entrades el dijous 22, de 19 a 21 hores, per la Delegació de Comunicació de Junta Central Fallera.

Els guanyadors de les entrades i els seus acompanyants es comprometen a cedir la seua imatge per a una fotografia del grup d'afortunats que es farà abans de començar l'acte i serà publicada en les xarxes socials de JCF.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte