• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Jurat Fallera Major Infantil de València

Consulta  els membres del jurat que triarà a la Fallera Major Infantil de València 2017 i la seua Cort d'Honor.

Estos són els components del jurat que triarà a la Fallera Major Infantil de València 2017 i a la seua Cort d'Honor:

Teresa Argudo Enamorado

Responsable Departament d'Administració d'Empreses i  Atenció al client en empresa de logística sanitària i hospitalària. Disposa també d’experiència professional en el camp de la moda i sempre en l’àmbit de l’atenció al client. Aficionada a la fotografia i la pintura. Component de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València l'any 1977.  En la seua vida fallera a la comissió de Mont-Olivet ha estat implicada activament en àrees com el teatre, els playbacks o el llibret.

Margarita de Gracia Bonache

Mestra i directora del Col·legi Públic de Pràctiques de València. Bunyol d'Or amb Fulles de Llorer. Els últims 20 anys ha sigut Fallera de la  comissió Cádiz-Cura Femenía-Puerto Rico en la que ha ocupat diversos càrrecs com el de Delegada de festejos i delegada de loteria.

Laura Carsí Vaello

Valencia, 1969. Després de ser Fallera Major Infantil l'any 1979 a la Comissió de Sueca Literato Azorín  va ser triada Fallera Major Infantil de València en 1980, en el primer procés de tria democràtica de les màximes representants de la festa fallera. Actualment treballa en l’atenció al client. 

  

Sergio Bordes Arnal (75 vots)

Falla Progrés – Teatre la Marina

Membre de Junta Central Fallera

En l’actualitat, continue de directiu de la meua falla i he ocupat els càrrecs de vicesecretari (actualment), comptador, vicecomptador i bibliotecari. També estic de directiu en l’Agrupació de Falles del Marítim com a delegat d’assumptes amb JCF (actualment). He sigut també secretari d’actes de la mateixa i sóc membre de JCF des de l’any 2002 i delegat de sector de Canyamelar-Grau-Natzaret des de l’any 2005. Treballe a l’Ajuntament de València en l’àrea de protocol.

Amparo Chova González (130 vots)

Falla plaça del Negret

Presidenta d’agrupació

Fallera de la comissió de la falla Plaça del Negret, en la qual he format part de la junta directiva en diversos exercicis, en possessió del Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants des de l'any 2010. He sigut delegada de Sector La Seu-Xerea-Mercat durant 15 anys i en l'actualitat per segon any consecutiu Presidenta de l'Agrupació de la Seu-Xerea-Mercat.

Vaig ser Jurat de Fallera Major Infantil de València de l'any 2007

 

Diego Garcia Moreno (92 vots)

Falla Montortal-Torrefiel

-President de falla

- Funcionari de carrera a la Diputació de València.

- Enginyer d’Informàtica.

- Antic secretari i actual president de la falla.

- Jurat de falles de JCF 2013.

- Bunyol d’Argent 2017.

- Pare de dues falleres de 7 i 10 anys respectivament.

- Involucrat en les activitats infantils i esports des de que tinc filles.

Soraya Vizcaino i López (115 vots)

Falla General Llorens – Dr. Marco Merenciano “Els Generals”.

Presidenta de falla

Considere estar qualificada per a exercir perfectament la funció de jurat. Estime ser equànime, comunicativa i conseqüent.

La meua professió actual és d’Administrativa en Saló de Banquets.

Anteriorment, cinc anys en Complex Educatiu Mas Camarena. Tècnic Superior en International Business i GM Administratiu. Valencià parlat i escrit. Anglès. Bàsic en francés. Monitora de Temps Lliure a Irlanda. Participació en EUROPEADE Namur 2016.

La meua experiencia fallera és molt ampla i completa. Fallera des d’abans del meu naixement, FMI i FM de la meua comissió. Directiva en càrrecs de Secretaria, Infantils i Playbacks. Presidenta de falla.

Ambaixadora de la UNESCO.

“València em desperta davall un màgic embolcall que plena la meua essència de salvia, fusta, seda, pólvora, pentagrames, sal i de flor del taronger."

  • ARF 0910
  • ARF 0919

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte