• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Jurat de Fallera Major de València

Consulta els membres del jurat que triarà a la Fallera Major de València 2017 i la seua Cort d'Honor.

Estos són els components del jurat que triarà a la Fallera Major  de València 2017 i a la seua Cort d’Honor:

Carla Ibáñez Sanchis.

Doctora en Veterinària per la UPV. Professora titular a la Facultat de Veterinària i Ciències experimentals de la Universitat Catòlica de València. Fallera de Sant Antoni de Xirivella des de 1995, desenvolupant els càrrecs de vicepresidenta i tresorera durant quatre anys. Component de la cort d'Honor de la Fallera Major de València en 2010.

Ferran Garrido i Machado.
Cap d'Informatius i Programes de la delegació valenciana de RTVE.
Faller de la Falla Exposició de València on ostenta el càrrec de Delegat de Protocol comissió. Bunyol d'Or de la JCF. Anteriorment va ser faller de la Falla Taüt de Cullera. He sigut mantenidor de nombrosos actes fallers, presentacions i proclamacions. 

Susana Remohí Andrés

Susana Remohí  fou cort d'Honor de la Fallera Major infantil de València en 1988 i Fallera Major de València l'any 1998. Compta amb una ampla trajectòria amb diverses funcions als mitjans de comunicació destacant Canal 9, Levante TV i la 97.7. Actualment és la responsable de comunicació nacional de Instituto Valenciano de la Infertilidad.

Gabriel Aranaz Carrión (107 vots)

Falla Barraca – Espadà

Membre de Junta Central Fallera

Delegat Sector Malvarrosa-Cabanyal-Beteró des de 2008.

Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants.

Delegat Mitjans Comunicació JCF (2006 a 2014)

Pertanyent a la Delegació Mitjans Comunicació JCF (1997 a 2014)

Jurat FMIV any 2007.

Empresari Dissenyador gràfic

Edat: 43 anys

Sela Falcó Pitarch (145 vots)

Falla Gravador Esteve – Cirilo Amorós

Presidenta d’agrupació

En possessió del bunyol de brillats.

Presidenta de l'agrupació Gran Via.

He sigut jurat de Fallera Major Infantil de València de 2010.

Pablo Guillen Murillo (70 vots)

Falla Bisbe Amigó – Conca

President de falla

Sóc faller de la falla Bisbe Amigó – Conca des del dia que vaig nàixer (38 anys). En la qual, he exercit càrrecs directius des de ben jove, arribant actualment a ser president. Bisbe Amigó és una falla que els últims anys hem tingut la sort de comptar amb diverses components de la Cort d'Honor de la FMV, la qual cosa m'ha fet conèixer d'a prop la figura de FMV i Cort d'Honor, fins i tot vaig tenir la sort de viure molt d'a prop el procés, atès que la meua dona (en aquell moment la meua núvia) va ser component de la Cort d'Honor de la FMV de 2002. Posteriorment, i donada la meua relació amb els balls regionals, he tingut la possibilitat de compartir molts dies d'assaig amb les Corts i les Falleres Majors pel tradicional ball de la Dansà. Per tots aquests detalls m'agradaria poder estar en el jurat de FMV d'enguany.

Maria Ortega López (104 vots)

Falla La Vall d’Albaida-La canal de Navarrés

Presidenta de falla

A nivell faller, he pertangut a la directiva de la meua comissió com a secretària durant 13 anys, com a delegada de protocol durant 8 anys, i actualment és el meu segon any com a presidenta. A més vaig pertànyer durant dos anys com a delegada de sector de Campanar, a JCF, formant part de la delegació de Cultura, i en aqueix temps era també membre de la directiva de la Federació Benicalap-Campanar, a la qual pertany la meua comissió. A nivell acadèmic, sóc Llicenciada en Psicologia.

  • ARF 0925
  • ARF 0932

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte