• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Porta les falles per tot el món

Este estiu recolza des de les xarxes socials la candidatura #FallesUNESCO allà on estigues

 

Junta Central Fallera engega este estiu una campanya en xarxes socials per a recolzar la candidatura de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Amb el "hashtag" #FallesUNESCO, es proposa a tot el col·lectiu faller que durant les seues vacances es fotografie a soles, en grup o amb alguna persona característica del lloc en el qual es trobe, juntament amb el cartell i ho penge en twitter, facebook o instagram amb el següent text: "Hi! Me & my coleagues from (nom de la ciutat) support València Falles Festival to be listed as World Heritage by UNESCO! #FallesUNESCO" i des del twitter oficial @fallesfestival anirem compartint-les.

D'esta manera, la candidatura de les festes falleres, el veredicte de les quals es donarà a conèixer el pròxim mes de novembre, anirà agafant força en la recta final del seu inquietant i apassionant viatge per a ser declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Des de Junta Central Fallera animem a tots els amants de la festa a participar en esta campanya per a donar la volta al món.

Descàrrega ací el cartell, imprimeix-ho i porta-ho amb tu estes vacances. Tria un lloc característic, somriu i puja la foto a les teues xarxes socials amb el hashtag #FallesUNESCO.

També, des de Junta Central Fallera, agraïm a José Espolín, de la comissió San Francisco de Borja-Marqués de Zenete, la proposta d'esta iniciativa i desitgem que siga secundada per la gran comunitat fallera. Quantes més fotografies , major repercussió aconseguirem. Aconseguim entre tots que les Falles ocupen el lloc que mereixen i siguen declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte