• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Porta les falles per tot el món

Este estiu recolza des de les xarxes socials la candidatura #FallesUNESCO allà on estigues

 

Junta Central Fallera engega este estiu una campanya en xarxes socials per a recolzar la candidatura de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Amb el "hashtag" #FallesUNESCO, es proposa a tot el col·lectiu faller que durant les seues vacances es fotografie a soles, en grup o amb alguna persona característica del lloc en el qual es trobe, juntament amb el cartell i ho penge en twitter, facebook o instagram amb el següent text: "Hi! Me & my coleagues from (nom de la ciutat) support València Falles Festival to be listed as World Heritage by UNESCO! #FallesUNESCO" i des del twitter oficial @fallesfestival anirem compartint-les.

D'esta manera, la candidatura de les festes falleres, el veredicte de les quals es donarà a conèixer el pròxim mes de novembre, anirà agafant força en la recta final del seu inquietant i apassionant viatge per a ser declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Des de Junta Central Fallera animem a tots els amants de la festa a participar en esta campanya per a donar la volta al món.

Descàrrega ací el cartell, imprimeix-ho i porta-ho amb tu estes vacances. Tria un lloc característic, somriu i puja la foto a les teues xarxes socials amb el hashtag #FallesUNESCO.

També, des de Junta Central Fallera, agraïm a José Espolín, de la comissió San Francisco de Borja-Marqués de Zenete, la proposta d'esta iniciativa i desitgem que siga secundada per la gran comunitat fallera. Quantes més fotografies , major repercussió aconseguirem. Aconseguim entre tots que les Falles ocupen el lloc que mereixen i siguen declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

 

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h