• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

A pel Guiness de Paelles!

Junta Central Fallera, Arròs La Fallera i la Regidoria de cultura festiva intentaran batir el récord Guiness.

Junta Central Fallera, Arròs La Fallera i la Regidoria de cultura festiva posen en marxa un esdeveniment festiu per a celebrar la consecució del #PaellaEmoji amb l'intent de batre un récord Guinness: Cuinar 3000 paelles al mateix temps.

Serà una ocasió històrica en què els valencians ens tornarem a unir entorn d'un repte comú: entrar en el Llibre Guinness dels Rècords amb la major reivindicació gastronòmica que s'haja fet mai sobre el nostre plat més emblemàtic.

Serà el 2 d'octubre en el Passeig de l'Albereda de València a les 13:00 hores.

Qui pot participar?

Podran participar en l'esdeveniment todos els fallers cuya comissió pertanga a la Junta Central Fallera o a les Juntes Locals Falleres de qualsevol municipi de la Comunitat, i que es registren abans del 30 de Setembre, o fins que s'esgoten les places disponibles.

Cada inscripció estarà composta per dos participants (cuiner i pinxe).

Les inscripcions de les falles de JCF i de les juntes locals es podran realitzar a través de JCF, perquè les parcel·les de cada falla estiguen juntes. Les inscripcions es poden presentar en la delegació de Festejos de JCF de dilluns a dijous de 18:00h. a 20:30h, fins al 28 de Juliol. És important que el full d'inscripció estiga totalment cumplimentat. Així mateix caldrà presentar un full per cada paella que es vaja a realitzar, podent-se presentar tots els fulls que es desitgen per falla. També es pot enviarel full d'inscripció cumplimentat i escanejat a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Una vegada la delegació tinga tota la documentació, es posarà en contacte amb les persones apuntades per a fer efectiu l'ingrés dels 5€.

Condicions:

El començament del Rècord Guinness està programat a les 13:00h. Els cuiners i pinxes inscrits estan convocats a les 11:30h per a acreditar-se i arreplegar els ingredients. Les portes d'accés al recinte de cuinat es tancaran a les 12:30h, 30 minuts abans de l'inici del rècord. És obligatòria la presentació del DNI per part del cuiner per a poder accedir al recinte de cuinat i fer-ho acompanyat del pinxe. Els participants han de personar-se en el sector i la porta d'accés que indicarà la seua entrada. Tota la informació i esquema de portes d'accés està disponible en lafallera.es/comboiderecord.és.

Punxe ací per a descarregar la inscripció.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h