• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Sarau a la Gran Fira de València

Enguany, la gran Fira de València inclou per primera volta un sarau obert a tots els grups que desitgen.

 La Gran Fira de València sempre s’ha omplit de balls valencians, des dels antics quadres de balls populars fins als nostres dies. Enguany, a més, la programació inclou per primera volta un sarau obert a tot els grups, que volem que servisca per a tancar el curs fent festa a la fresca.

Després de les albades de benvinguda, podrem disfrutar de jotes, malaguenyes, danses, seguidilles i fandangos, oberts a tots els balladors i les balladores que vulguen acostar-se a participar. I per als qui vulguen fer els primers passos, a les 21 hores, hi haurà un taller de balls previ.

El sarau comptarà amb els músics Vicente Carrasco (guitarró), Paco Lucas (bandúrria), Carlos Lucas (llaüt), Toni Guzmán (veu i guitarra), Jorge Cobos (veu i guitarra), María Dolores Ledesma (veu i percussions), Juan Miguel Escrich (guitarra), Lutxo Palop (ballador), Pilar Higón (balladora), Fernando Cantó (dolçaina) i Maite Martínez (tabalet), coordinats per Tóbal Rentero, de l’Escola de Música Tradicional de València.

Vos esperem a la plaça de la Mare de Déu, el divendres 22 de juliol, a les 22.30 hores, per a omplir de música i ball la nit de l’estiu.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h