• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Sarau a la Gran Fira de València

Enguany, la gran Fira de València inclou per primera volta un sarau obert a tots els grups que desitgen.

 La Gran Fira de València sempre s’ha omplit de balls valencians, des dels antics quadres de balls populars fins als nostres dies. Enguany, a més, la programació inclou per primera volta un sarau obert a tot els grups, que volem que servisca per a tancar el curs fent festa a la fresca.

Després de les albades de benvinguda, podrem disfrutar de jotes, malaguenyes, danses, seguidilles i fandangos, oberts a tots els balladors i les balladores que vulguen acostar-se a participar. I per als qui vulguen fer els primers passos, a les 21 hores, hi haurà un taller de balls previ.

El sarau comptarà amb els músics Vicente Carrasco (guitarró), Paco Lucas (bandúrria), Carlos Lucas (llaüt), Toni Guzmán (veu i guitarra), Jorge Cobos (veu i guitarra), María Dolores Ledesma (veu i percussions), Juan Miguel Escrich (guitarra), Lutxo Palop (ballador), Pilar Higón (balladora), Fernando Cantó (dolçaina) i Maite Martínez (tabalet), coordinats per Tóbal Rentero, de l’Escola de Música Tradicional de València.

Vos esperem a la plaça de la Mare de Déu, el divendres 22 de juliol, a les 22.30 hores, per a omplir de música i ball la nit de l’estiu.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte