• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Assemblea de Juntes Locals

La Junta Local de Cullera va ser la magnífica amfitriona que va rebre a les més de trenta localitats.

La Junta Local de Cullera amb Loles, la seua Presidenta al capdavant, va ser la magnífica amfitriona que va rebre a les més de trenta localitats que es van donar cita per a celebrar la primera Assemblea de l'exercici.

Van presidir l'acte l'Alcalde de Cullera Jordi Mayor i el President de JCF Pere Fuset. Tots dos van coincidir a destacar la importància del col·lectiu Faller a l'hora de vertebrar el nostre territori, i el gratificant que resulta comprovar que compartim tants sentiments i ho fem amb tanta alegria i germanor.

La Vicepresidenta responsable de Juntes Locals Merche de la Guia, va donar a conèixer als nous components de la delegació, no sense abans tenir unes emotives paraules dedicades a Rafael Juan i tot el seu equip que tantísima dedicació han tingut durant molts anys a les Juntes Locals, una forta ovació de tots els presents va servir com a reconeixement per tan magnífica labor.

A continuació el nou delegat, Ferran Martínez va donar a conèixer els projectes que s'estan engegant i que espera tinguen la major acceptació possible: Un certamen de “Teatre Faller”, una Champions de Playbacks, promoció de la Pilota Fallera i una Gala dels uns amb l'assistència de tots els Artistes que aconseguisquen el primer premi de cada Junta Local són les accions més destacables que pretén dur a terme la delegació durant aquest exercici.

Seguidament es va donar a conèixer que serà Sueca l'encarregada de realitzar l'homenatge a les Falleres Majors a celebrar el dissabte un d'octubre, encara que aqueix mateix cap de setmana se celebraran diferents activitats a Carlet.

Xátiva serà l'encarregada de celebrar la Marató Regne de València de truc, autentic “Mundial” del nostre joc autòcton que explicarà, per primera vegada, amb la parella campiona de València.

Manuel Jorge, secretari de la delegació va recordar algunes dates de rellevància i ens va emplaçar per a la pròxima Assemblea que tindrà lloc a primers de desembre en la ciutat germana de Benicarló.

Amb un fantàstic ambient, i, com no podia ser d'una altra manera, brindaren tots junts amb una “Cerveró” per les Falles i per Cullera.

  • IMG-20160707-WA0000
  • IMG-20160707-WA0005
  • IMG-20160707-WA0006
  • IMG-20160707-WA0007

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte