• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Truc i Dòmino a la Falla Plaça del Pilar

La comissió de Velluters inaugura l'edició XXIII Del Open de Truc i Dòmino “Victor Monzón Jarque”

Les nits de juliol són nits de truc i dòmino en el casal de la Falla Plaça del Pilar. Al llarg de tot el mes esta comissió agraeix a patrocinadors, col·laboradors i mitjans de comunicació la seua dedicació durant tot l'any rebrent-los en el seu casal per a gaudir d'este "open".

La XXIII edició d'este campionat dedicat al que fóra president de la comissió, Victor Montzón Jarque, va comptar amb Alicia Moreno Morales, Fallera Major de València 2016,i Clara Romero Ibernón, Fallera Major de la Falla Plaza del Pilar 2016, com a madrines. Alicia i Clara van realitzar els serveis d'honor d'ambdues competicions, destapant la primera fitxa de dòmino i trencant la baralla de truc. Els participants lluitaran, entre uns altres, per aconseguir portar-se a casa els trofeus que han realitzat els artistes que en 2017 de la comissió, Paco Torres i Òscar Villada, amb els quals es premiaran als millors i a aquells jugadors més simpàtics (Premi Taronja)...així com als "llimons".

La comissió va comptar també amb el suport de companys i amics, com Carlos Galiana, Regidor de l'Ajuntament de València, Pepe Lloret, en representació del Sector Pilar-Sant Francesc, les Falles de la Federació de Secció Especial, i membres de Junta Central Fallera com José Martinez Tormo, Secretari General, els vicepresidents José Manuel Acosta, Montse Catalá i Javier Tejero, i els membres de la delegació de Comunicació.

Per a tancar l'acte, José Javier López Llop, President, va dedicar unes paraules d'agraïment als mitjans de comunicació i empreses col·laboradores que any rere any recolzen el projecte de la Falla Plaça del Pilar.

Fotos: Armando Romero

  • ARF 5402
  • ARF 5407
  • ARF 5409
  • ARF 5433
  • ARF 5442
  • ARF 5461
  • ARF 5485

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte