• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Ja tenim guanyadors del LIV Concurs de Dibuix

Després de la gran jornada de dissabte, hui hem conegut els premis del Concurs de Dibuix en totes les seues categories

La LIV edició del Concurs de Dibuix organitzat per la delegació d'Infantils de Junta Central Fallera ja té guanyadors. 

En la Categoria A de Dibuix, el primer premi ha sigut per a María Perales Pastor de la comissió de la Plaça de Rojas Clemente. El segon premi d'esta categoria ha recaigut en Pau Meseguer Martí de la falla Lope de Vega i ha completat el podi Guillermo Saiz Rodríguez de la comissió Creu i Mislata. 

Pel que fa a la Categoria B de Dibuix, el primer premi ha sigut per a Mauro Pi Cerveró, faller de la comissió Barraca-Espadá. En segona posició, Adriana López Ibáñez de la falla Regne de València-Mestre Serrano i en tercera posició, Yulia Badenes Poveda de Polo i Peirolón-Ciutat de Mula. 

En la següent categoria, la de Dibuix C, la guanyadora ha sigut Clara Marina Garcés de la comissió Ramiro de Maeztu-Humanista Furió. L'han acompanyada entre els millors dibuixos de la categoria, María Cabello Ferrer de Nàquera-Laura Volpi en segona posició i el tercer premi ha viatjat a la falla García Lorca-Oltá de la mà d'Irene de la Concepción Sanz. 

D'altra banda, en la Categoria de Cartells de Falles, el primer premi se l'ha emportat Shaila Castells Solaz de la comissió de Cadis-Dènia, seguida de Nerea Roldán Torres de Sant Marcel·lí-Arquebisbe Olaechea en segon lloc i Carla Giménez Candel de Cuba-Literat Azorín-Pintor Gisbert en tercer lloc. 

Enguany, el premi extraordinari ha recaigut en Kilian Villanueva Sánchez de la comissió Camí d'Alba- Castell de Cullera. 

Enhorabona a totes i a tots el premiats i també a tots i totes els participants per continuar fent gran este Concurs i la nostra festa. 

 

                            

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte