• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

La Missa d'Infants celebra el seu centenari

La Missa d'Infants i l'emotiu Trasllat inicien el dia gran de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats.

En el matí del segon diumenge de maig, centenars de valencians i valencianes caminen durant tota la nit des de les seues poblacions d'origen per a estar des de ben prompte al costat de la Mare de Déu dels Desemparats.

Hores més tard, a partir de les 8 del matí, la Plaça de la Mare de Déu s'ompli per a la tradicional Missa d'Infants, una celebració on s'han donat cita multitud de valencians i valencianes. Enguany, la Missa d'infantis ha sigut més especial que mai ja que celebra el seu centenari desde la seua creació en 1924, un any després de la coronació de la Mare de Déu dels Desemparats.

Oficiada pel cardenal arquebisbe de València, Enrique Benavent, en esta missa celebrada a l'aire lliure al costat de la Basílica, la Fallera Major Infantil de València, Marina García i la seua Cort d'Honor, han acompanyat a la Patrona amb una ofrena floral i amb les paraules dedicades a la Mare de Déu dels Desemparats. Una oració, la de l'Arquebisbe Olaechea,  que Marina García ha pronunciat en nom de tots els xiquets i xiquetes i dels innocents valencians.

Fotografies: Fotofilmax JCF 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte