• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

La importància de Cruz Roja durant les falles

Més de 300 voluntaris treballen per la nostra seguretat durant la setmana fallera., un treball imprescindible en actes multitudinaris com la mascletà. 

El seu treball és imprescindible dins de la setmana fallera. La col•laboració de Cruz Roja amb les festes, s'ha convertit en una aposta segura per la qualitat i la garantia de la seguretat.


Per a açò, realitzen una cobertura preventiva dels actes organitzats en la ciutat de València amb motiu de la celebració de les Falles: mascletás, castells de focs artificials i Cremà de la Falla Ajuntament . Així com la de tot un seguit d'actes que van des del lliurament de premis, l'Ofrena de flors, concerts, etc. A més a mé, cal afegir el transport soci-sanitari d'urgència amb el qual s'implica l'organització.


Per a garantir una adequada assistència, Cruz Roja organitza un dispositiu durant les 24 hores del dia.


Per a agrair la labor que realitzen els més de 300 voluntaris, entre els quals trobem socorristes, TES, DUE i metges, la Fallera Major de València, Alicia Moreno, i la seua Cort d'Honor, van baixar, el cap de setmana passat, abans de la mascletà, a la Plaça de l'Ajuntament per a realitzar-se la tradicional foto oficial.


Una foto que venia carregada d'agraïment, també a la Banda de música de la Creu Roja que es va oferir voluntàriament a realitzar el improvisat passacarrer que va enamorar al públic que esperava l' inici de la mascletà.


Durant les falles 2015, Cruz Roja va atendre a més de 671 persones als actes de la setmana fallera. Des de Junta Central Fallera volem fer arribar el nostre més profund agraïment. Mil gràcies a tots.

  • ARF 1772
  • ARF 1779
  • ARF 1786
  • ARF 1789
  • ARF 1793
  • ARF 1812

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte