• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La màgia nadalenca il·lumina València de la mà de les Falleres Majors de València

La màgia nadalenca il·lumina València de la mà de les Falleres Majors de València

L'esperit nadalenc va embolicar els carrers de València este divendres durant l'esperat encés de llums.

Este màgic esdeveniment va comptar amb la participació especial de les Falleres Majors de València, Mª Estela Arlandis i Marina Garcia, acompanyades pel President de la Generalitat de València, Carlos Mazón, i l'Alcaldessa de la ciutat, María José Catalá.

La ciutat es va il·luminar en un acte ple d'emoció, les autoritats i les màximes representants de les falles han sigut les encarregades de possar en marxa l'interruptor que va encendre la il·luminació nadalenca. 

L'encesa va generar molta expectació, acollint a centenars de persones en els voltants del consistori es van quedar sorpresos amb el llançament d'un castell de focs artificials just en el moment en el qual es prenien totes les bombetes que il·luminaran l'ajuntament fins al dia 6 de gener.

No obstant això, la celebració no es va limitar a les llums als carrers del Túria. Abans de l'encesa, les Falleres Majors i les seues Corts d'Honor van pujar al Saló de Cristall de l'Ajuntament per a conèixer el betlem que ret homenatge a l'obra de Joaquín Sorolla. Este betlem transporta als espectadors a un món de tradició i creativitat, recordant la importància de la rica herència cultural de la regió.

Fotografíes: Fotofilmax (JCF)

 

 

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte