• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • II Gala Solidària de la Flama a la falla Vicente Sancho Tello-Xile-Avda. Aragó

II Gala Solidària de la Flama a la falla Vicente Sancho Tello-Xile-Avda. Aragó

Este divendres la Falla Vicente Sancho Tello - Xile - Avda. Aragó ha celebrat la II Gala Solidària de la Flama.

En esta segona edició van otorgar la 'Flama Solidaria' a les ONG Petjades i Ecosol, entitats sense ànim de lucre impulsades i promogudes per les Germanes Franciscanes, d'àmbit autonòmic i estatal respectivament, desenvolupen les seues activitats als països empobrits amb accions de cooperació internacional i en el territori nacional amb projecte d'Educació per a la Ciutadania global. 

Esta gala solidaria va estar presentada per Sandra Polop, Cort d'Honor de la Fallera Major de València 2011, i va comptar amb la presència de la Fallera Major de València, María Estela Arlandis, que va ser l'encarregada d'otorgar este reconeixement. 

El President de la comissió, Luis Aguilar Llavata, i la Fallera Major, Sandra Paixá Pérez, van entregar a María Estela Arlandis, Fallera Major de València, la inisignia de la falla com a agraïment per la seua presència.

Desde Junta Central Fallera estem molt orgullosos de col·laborar de manera activa en este tipus d'iniciatives socials i volem donar l'enhorabona a la comissió.

Fotografíes: Fotofilmax (JCF)

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte