• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

L'ONCE celebra 85 anys de camí recorregut

La Fallera Major de València, María Estela Arlandis, ha sigut convidada al dinar organitzat per l'ONCE en el seu 85 aniversari en el Dia de les Persones amb Discapacitat.

Esta cita organitzada per la Delegació de l'ONCE en la Comunitat valenciana ha tingut lloc a l'Hort de Santa Maria, en el Puig, amb motiu de la celebració del 85 aniversari i en conmemoració de Santa Lucía, patrona dels que pateixen malalties oculars.

L'acte central ha comptat amb la presència del President del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda Piñeiro, el Delegat de l'ONCE en la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichel Jallas, el President del Consell Territorial de l'Once en la Comunitat Valenciana, Enrique Llin Ruiz, la Directora General de les Persones amb Discapacitat de la Generalitat Valenciana, Bárbara Congost Mirón i la Fallera Major de València, María Estela Arlandis Ferrando.

El Grup Social celebra 85 anys de labor social durant els quals s’han dedicat a l’atenció integral de leș persones amb necessitats i deficiències visuals per a millorar la seua autonomia personal i qualitat de vida.

Desde Junta Central Fallera estem molt orgullosos de conèixer i ser part activa d’estes iniciatives socials, volem donar-vos l'enhorabona pel camí recorregut.

Fotografíes: Fundación ONCE

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte