• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Homenatge a Paula Nieto Medina, Fallera Major Infantil de València 2023

Homenatge a Paula Nieto Medina, Fallera Major Infantil de València 2023

La comissió Azcàrraga - Ferran el Catòlic ha celebrat l'homenatge a la seua estimada Paula Nieto Medina, Fallera Major Infantil de València 2023.

Sense dubte, este 18 de novembre estava marcat en el calendari per a la comissió d'Azcàrraga-Ferran el Catòlic, i més encara per a Paula Nieto Medina, la seua familia i totes les persones que han compartit en ella este meravellós regnat com a màxima representant infantil de les Falles de València. Paula ha sentit tot l'afecte i l'estima que la gent sent per ella i ha rebut infinites mostres d'agraïment per la seua dedicació al món faller. I és que calia retre-li este gran homenatge després del gran any que ha dedicat a les Falles i a València, una representant infantil de les que han deixat empremta. 

Desde Junta Central Fallera volem tornar a agrair-li a Paula per fer-nos el regal més gran, ser ella mateixa i demanar-li que no oblide que sempre serà part de la història de les Falles i que sempre tindrà un lloc en els cors de tots els fallers i falleres.

L'acte també va contar amb la presència de les Falleres Majors de València 2024, María Estela Arlandis i Marina García, i el regidor de Falles i President de Junta Central Fallera, Santiago Ballester. Així com també la directiva actual de Junta Central Fallera, les dos anteriors que van compartir regnat amb Paula, altres membres de la casa gran i nombrosos convidats com ara indumentaristes oficials o mitjans de comunicació

Paula va estar rodejada també de la seua família, de la seua comissió i de la seua família fallera d'este 2023, la seua Fallera Major de València, Laura Mengó, les Corts d'Honor i les seues famílies. Un any que perdurarà, per sempre, en la seua memòria.

 

Fotografíes: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte