• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Gran Fira de València recupera el tradicional espectacle piromusical en el marc de La Nit a la Mar

La Gran Fira de València recupera el tradicional espectacle piromusical en el marc de La Nit a la Mar

Se celebrarà el pròxim 14 de juliol, a càrrec de la pirotècnia Vulcano

La Gran Fira de València recupera el seu tradicional espectacle piromusical, una vegada superada la pandèmia, i dins de La Nit a la Mar. L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, rescata un dels elements centrals de la Gran Fira, que enguany serà a càrrec de la pirotècnia Vulcano.

Així ho ha anunciat este dijous el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, qui ha destacat que la pirotècnia serà de nou un dels plats principals de la programació, una vegada superades les restriccions imposades en les últimes edicions per la pandèmia de covid.

La disparada del piromusical s'ha programat per al pròxim 14 de juliol, un espectacle, ha assegurat el regidor, “que omplirà de foc i llum la Marina de València”.

Fuset ha animat tota la ciutadania, i les persones visitants que estiguen eixos dies a la ciutat, a gaudir de totes les propostes de diferent caràcter que integren la programació de la Gran Fira 2023: música, teatre, dansa, tradició, pirotècnia i circ, per a concloure, com és tradicional des de fa més d'un segle, amb la tradicional Batalla de Flors, que se celebrarà el 30 de juliol al Passeig de l'Albereda.

Els Jardins del Real acolliran els habituals Concerts de Vivers, que enguany incluirán un total de 17 propostes musicals, entre el dissabte 1 i el diumenge 23 de juliol, amb noms ben coneguts del panorama musical tant internacional com estatal, així com una nodrida representació d'artistes valencians.

Està prevista l'actuació de set artistes internacionals: els argentins Fito Páez i TINI; el britànic Jacob Collier; el porto-riqueny Gabriel Ríos; l'italià Alborosie; la nord-americana LP, i la formació escocesa The Waterboys.

El cartell de solistes i bandes estatals inclou Lola Índigo, Rozalén, Mónica Naranjo, La La Love You o Los Secretos. Mentre que la presentació valenciana comptarà amb les actuacions de La Fúmiga, Auxili, Pep Gimeno “Botifarra”, Colomet i Mr. Sanchez.

Com en les edicions anteriors, la Gran Fira inclourà nombroses propostes pels diferents barris i pobles de València, des de la voluntat d'acostar la cultura i l'oci a tots els punts de la ciutat.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte