• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Junta Central Fallera celebra el XXV aniversari dels Balls al Carrer amb una gran festa de folklore valencià a la plaça de l’Ajuntament

Junta Central Fallera celebra el XXV aniversari dels Balls al Carrer amb una gran festa de folklore valencià a la plaça de l’Ajuntament

Serà este diumenge i comptarà amb la participació de vora 550 persones distribuïdes en 54 grups de ball

Junta Central Fallera celebra enguany el XXV aniversari del festival de Balls al Carrer, una commemoració que tindrà com a fermall d’or una gran festa de folklore valencià a la plaça de l’Ajuntament este diumenge 26 de març, on es donaran cita vora 54 grups de ball de comissions falleres que sumaran entre tots un total de 545 persones, que interpretaran diversos balls regionals, entre ells el Fandango d’Aiora o la Jota de Banyeres.

L’acte, organitzat per la delegació de Cultura, començarà a les 11.00 hores i estarà presidit per les Falleres Majors de València, Laura Mengó i Paula Nieto, i les seues Corts d’Honor. Els grups de ball interpretaran el Copeo d'Ontinyent, les Seguidilles de Requena, el Bolero Pla de Llosa de Ranes, el Fandango d'Aiora, la Jota de Banyeres, l’Ú del tio Mariano i el Fandango de la Dansà. Una vegada finalitze l’últim dels balls, un representant de cadascun dels grups rebrà de les mans de les Falleres Majors de València un diploma com a recordatori de la seua participació en l’acte.

La concentració dels grups de ball serà una hora abans de l’inici de l’acte, és a dir, a les 10.00 hores, a l’altura del carrer Maria Cristina. En este punt, un component de la delegació de Cultura de Junta Central Fallera acompanyarà a cada grup fins a l'espai reservat per a l'actuació.

Concretament, participaran els grups de ball de les comissions falleres Fra J. Rodríguez-Pintor Cortina, Maties Perelló-Lluís Santàngel, Enginyer Josep Sirera-Pius IX, Mare de Déu de la Cabeza-Josep Mª Mortes Lerma, Progrés-Teatre de la Marina, Plaça d'Espanya, Pere Cabanes-Comte de Lumiares, Ramiro de Maeztu-Els Lleons, Ramiro de Maeztu-Humanista Furió, Sant Antoni, Carrera Malilla-Enginyer Joaquim Benlloch, Arquitecte Alfaro-Francesc Cubells, Indústria-Sants Just i Pastor, Molinell-Alboraia, Albacete-Marvà, Sant Vicent-Marvà, Corretgeria-Bany dels Pavesos, Borrull-Túria, Castielfabib-Marqués de Sant Joan, Llorers-Arquitecte Lucini, Avinguda Valladolid-Enginyer Vicent Pichó, Joaquim Costa-Borriana, Duc de Gaeta-La Pobla de Farnals, Barri de la Llum, Joan d'Aguiló-Av. Gaspar Aguilar, Illes Canàries-Dama d'Elx, Isaac Peral-Méndez Núñez i Joaquim Costa-Comte d'Altea.

Completaran l’acte els grups de les falles Just Vilar-Mercat del Cabanyal, Gayano Lluch, Illes Canàries-Trafalgar, Bisbe Amigó-Conca, Daroca-Pare Viñas, Iecla-Cardenal Benlloch, Trinitat-Alboraia, Poeta Garcia Lorca-Oltà, Mendizábal, Castelló-Sogorb, Santa Maria Micaela-Martí l'Humà, Primat Reig-Sant Vicent de Paúl, Ausiàs March-Na Rovella, Ciscar-Borriana, Plaça Pintor Segrelles, Marqués de Montortal-Josep Esteve, Mercat de Castella, Alberic-Heroi Romeu, Vicent Sancho Tello-Xile, Cadis-Els Centelles, Carrera Sant Lluís-Dr. Waksman, Barraca-Travessera església del Rosari, Arxiduc Carles-Músic Gomis, Rodríguez de Cepeda-Llorenç Palmireno, Doctor Gómez Ferrer i Poeta Emili Baró-Enric Ginesta.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte