• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L’Ajuntament sortejarà el 24 de febrer 5.000 entrades gratuïtes per als concerts de Falles al passeig de l’Albereda

L’Ajuntament sortejarà el 24 de febrer 5.000 entrades gratuïtes per als concerts de Falles al passeig de l’Albereda

Les persones interessades s’hauran d’inscriure amb un formulari que s’obrirà els dies 20, 21 i 22 de febrer i el sorteig es realitzarà el dia 24

L’Ajuntament de València sortejarà este mes 5.000 entrades gratuïtes per als concerts de Falles que se celebraran al Passeig de l’Albereda els pròxims 10 i 11 de març amb uns cartells que inclouen les actuacions de Zoo, la Fúmiga, Miss Caffeina, Fangoria i Carlos Areces & Aníbal Gómez DJ, entre altres. “Sabem que esta iniciativa ha tingut molt bona acollida per part de la ciutadania i volem que tots els veïns i veïnes de la ciutat amb interès a anar puguen optar a les invitacions gratuïtes en igualtat de condicions”, ha explicat l’edil.

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha anunciat que el formulari que hauran d’emplenar les persones interessades, i de l’adreça del qual s’informarà en els pròxims dies, s’habilitarà dilluns 20 de febrer a les 00:00 hores i es tancarà dimecres dia 22 a les 23:59 hores. És a dir, que qualsevol persona empadronada en la ciutat de València i amb 16 o més anys podrà optar a aconseguir entrades si s’apunta en qualsevol moment del dilluns, el dimarts o el dimecres d’eixa setmana. Al formulari es podrà marcar per a quin dels dos concerts es té interès o si es vol optar a aconseguir entrades per als dos.

Divendres dia 24 de febrer a les 12:30 hores es farà un sorteig públic per a adjudicar 2.500 entrades dobles i gratuïtes. A continuació s’informarà a través del correu electrònic a les persones agraciades i s’enviarà per la mateixa via posteriorment les invitacions personalitzades amb instruccions detallades.

A banda de les persones adultes, també podran accedir als festivals les menors de 14 anys amb la invitació corresponent i en companyia de la seua mare o pare, o tutor o tutora identificats com a tal. Si ja han complit els 14 o 15 anys podran accedir als concerts amb la invitació corresponent i amb una autorització firmada per mare, pare, tutor o tutora. Si les persones menors d’edat tenen 16 anys complits o 17 podran accedir al festival en les mateixes condicions que les persones adultes sense necessitat d’autorització.

En el cas de persones menors amb necessitat d’autorització, les persones adultes responsables d’elles hauran d’emplenar un annex amb l’autorització i el document de descàrrega que els fa responsables del menor o la menor present al concert.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte