• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les Exaltacions de les FFMMV comptaran amb una "fila zero" perquè entitats i particulars es puguen sumar a les causes solidàries amb les seues donacions

Les Exaltacions de les FFMMV comptaran amb una "fila zero" perquè entitats i particulars es puguen sumar a les causes solidàries amb les seues donacions

Els actes seran accessibles per a persones amb discapacitat auditiva i es podran seguir en llengua de signes

La ciutat de València i particularment el món faller es prepara per a exaltar a les màximes representants de les Falles en uns actes que se celebraran este divendres 27 i dissabte 28 en el Palau de Congressos. Durant el transcurs d'aquests, l'alcalde de València, Joan Ribó, imposarà la banda que acredita a Laura Mengó i a Paula Nieto com a Falleres Majors de València en "un dels actes més emblemàtics" del calendari faller.

Enguany, les entrades per a assistir als actes d'Exaltació de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor tenen un vessant solidari, ja que cada persona que assistirà haurà donat un euro que anirà destinat a dues associacions solidàries que han decidit les mateixes Falleres Majors de València.

En el cas de l'Exaltació de la Fallera Major de València, Laura Mengó, s'entregarà a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer, mentre que en el cas de l'Exaltació de la Fallera Major Infantil de València, Paula Nieto, el donatiu solidari anirà destinat a l'associació Payasospital.

Precisament, donada el positiu acolliment que ha tingut aquesta iniciativa i a les nombroses peticions de col·laboració, la crida solidària es fa extensiu al conjunt del col·lectiu faller i de la ciutadania valenciana, de manera que també puguen realitzar els seus donatius a les mateixes associacions, a manera de "fila zero".

Per a això, es posa a disposició els números de compte ES77 2100 1466 34 0200063937 de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer (exaltació adulta) i ES33 2100 1474 1302 0003 2087 del col·lectiu Payasospital (exaltació infantil) per a donacions d'entitats o persones particulars que vulguen aportar també a les causes triades per les Falleres Majors de València.

Llengua de signes

D'altra banda, els actes d'Exaltació de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor seran, per primera vegada, accessibles per a les persones amb discapacitat auditiva gràcies a una persona intèrpret de llengua de signes, amb la finalitat de garantir l'accessibilitat i fomentar la diversitat d'aquest col·lectiu.

Amb aquesta novetat, a més, Junta Central Fallera fa un pas avant per a aconseguir la plena inclusió i la igualtat de condicions per a totes les persones, independentment de la seua situació, en línia amb les iniciatives que s'impulsa des de l'organisme autònom municipal en aquest sentit des dels últims anys.

L'Exaltació de la Fallera Major de València, Laura Mengó Hernández, i la seua Cort d'Honor, el divendres 27, començarà amb un espectacle del Grup de Balls Populars Els Folies de Carcaixent, mentre que l'animació de l'exaltació de Paula Nieto Medina i la seua Cort d'Honor anirà a càrrec de les comissions Bisbe Amigó-Cuenca i Acàcies-Picayo, guanyadores del XXXVI concurs infantil de Playbacks de Junta Central Fallera en les modalitats de grup A i grup B, respectivament.

Els fallers Jaume López Bronchud (president de la comissió Cadis-Capellà Femenia) i Amparo Sospedra (fallera de la comissió Giorgeta-Roig de Corella i vicepresidenta de cultura de la JCF els dos últims exercicis) seran els mantenidors, respectivament, de Laura Mengó i Paula Nieto.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte