• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Els concerts de Falles tornen a l'Albereda en format festival, amb 16 hores de música en directe

Els concerts de Falles tornen a l'Albereda en format festival, amb 16 hores de música en directe

Galiana: ”Enguany hem volgut fer una aposta per la música en valencià, amb grups que estan destacant en l'escena local i nacional”

Després de dos anys suspesos per les mesures sanitàries, els concerts de Falles tornen, el 10 i l'11 de març, al seu mític emplaçament en el Passeig de l'Albereda, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de València i l'empresa cervesera AMSTEL. I ho fan en un renovat format de dos jornades de 8 hores de música en viu de les 18.00 a les 03.00 hores, amb un cartell replet de grups nacionals i grups de música locals que canten en valencià. El divendres 10 de març actuaran grups com Fangoria, Miss Cafeïna, L'Habitació Roja, Nancys Rubias o Chimo Bayo. El dissabte el cartell l'encapçalaran grups locals com els valencians ZOO i La Fúmiga i el duo còmic, musical i festiu format per Carlos Areces i Aníbal Gómez DJ.

“L'any passat no era el moment perquè encara estàvem amb la màscara i moltes altres restriccions, però enguany arriben les falles de la normalitat i és un bon moment per reprendre estos històrics concerts”, ha afirmat el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, qui destacada la importància de fer-ho “de la mà d'una empresa com esta, que fa anys que aposta per les falles i enguany ha volgut, a més, apostar per la música”.

Per la seua part el director regional de Relacions Institucionals d'HEINEKEN, Pablo Mazo, ha explicat que “per a esta empresa -l'única de grans marques que elabora els seus productes en la Comunitat Valenciana-, les Falles són un moment especial que queda reflectit en el nostre compromís al llarg de més de 20 anys per fer encara més grans estes festes en col·laboració amb l'Ajuntament de València”.

El recinte del Passeig de l'Albereda comptarà amb un aforament màxim de 15.000 persones per cadascun dels dies, de les quals 5.000 seran repartides de manera gratuïta pel consistori i la resta per l'empresa, que la farà arribar al públic, a partir de l'1 de febrer, mitjançant una senzilla promoció en locals d'hostaleria i punts de venda d'alimentació, fins a esgotar existències.

Cartell musical

Fangoria, el grup creat per Alaska i Nacho Canut, encapçalara el cartell del 10 de març. Miss Caffeina és un dels grans referents de l'escena indie pop-rock nacional dels últims anys. El grup de L'Eliana, L'Habitació Roja, serà un altre dels plats forts d'este primer dia de “els Concerts de Falles”. Jorge, José, Pau i Marc posaran tot el seu poder per a oferir un xou on el públic podrà ballar i cantar moltes de les cançons que han marcat a tota una generació. L'eclèctic grup liderat per Mario Vaquerizo, Nancys Rubias, oferiran un xou desenfadat que farà vibrar al públic. La festa i el ball tindrà un moment molt especial amb l'actuació de tota una referència de les discoteques valencianes com Chimo Bayo, una figura clau del techno espanyol dels 90. El cartell d'este dia es completa amb les propostes de Fat Gordon, La Luisi, Marien Baker i Tania Bayo.

El dissabte 11 de març el plat fort són ZOO, un grup de Gandia que recentment ha omplit recintes a Madrid i Barcelona, i s'han convertit en el referent de la música en valencià. Junt ells, estaran en l'escenari La Fúmiga, un altre dels grans representants de l'escena valenciana amb les seues melodies festives que mesclen la música de banda amb l'alternativa. Tal com ha assenyalat Galiana ”enguany hem volgut fer una aposta per la música en valencià, amb grups que estan destacant en l'escena local i nacional”.

La festa, l'humor i el ball estaran assegurats amb Aníbal Gómez i Carlos Areces DJ Set, els components d'Ojete Calor, que desplegaran una sessió màgica on confluixen múltiples estils musicals. A l'escenari també encendran les Falles proposades musicals com Nonai Sound, Pupil·els, Prod DJ, Colomet, DJ Lauder, Salva Gómez o Víctor Pérez.

  • 0123 RdP Concerts Falles 1
  • 0123 RdP Concerts Falles 4-min
  • 0123 RdP Concerts Falles 5-min
  • 0123 RdP Concerts Falles 6-min

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte