• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Fundació Osga Reintegra convoca la 4ª edició del seu premi de falles

La Fundació Osga Reintegra convoca la 4ª edició del seu premi de falles

La Fundació Osga Reintegra convoca per a les falles 2023 la quarta edició del seu premi de falles.

Aquesta fundació està plenament bolcada en la reinserció laboral de les persones en situació de discapacitat i ha pensat en les falles com un gran mitjà de visibilitat per a elles. Per això ha decidit posar en marxa aquesta iniciativa, un premi que valorarà la inclusió d'escenes que visibilitzen la discapacitat en les seues falles.

En aquest premi podran participar falles tant majors com infantils. Dos de les comissions participants seran premiades, el primer premi constarà de 300€ i palet mentre que el segon premi serà de 150€ i palet.

Aquesta iniciativa naix per l'alt percentatge de components de comissions falleres que formen part de l'àmplia plantilla de la Fundació Osga Reintegra. Per això es creu en les falles com un potencial concienciador, per la seua gran labor solidària i social al llarg de tot l'any.

A aquest premi podran optar totes les falles inscrites en la Junta Central Fallera i tan sols hauran d'incloure en les seues falles grans o infantils una escena que done visibilitat a les persones amb discapacitat. El termini d'inscripció es tancarà el divendres 10 de març acceptant-se només les primeres 15 inscripcions.

El jurat recorrerà les falles inscrites en el matí del pròxim 16 de març i emetrà el seu veredicte la mateixa vesprada. Per a participar, les comissions interessades hauran d'accedir a www.fundacionreintegra.org i emplenar el formulari d'inscripció.

Aquest concurs suposa una iniciativa en la qual la solidaritat i les falles van de bracet, en aquest cas potenciada per la Fundació Osga Reintegra que està plenament conscienciada amb la gran importància que tenen les falles per a la ciutat de València.

PremioOsga

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte