• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L’Ajuntament obri la convocatòria de subvencions per als monuments fallers, les falles experimentals i la il·luminació de carrers

L’Ajuntament obri la convocatòria de subvencions per als monuments fallers, les falles experimentals i la il·luminació de carrers

El regidor Carlos Galiana es reunirà esta vesprada amb el món faller per explicar les novetats de les ajudes i facilitar-ne la tramitació

L’Ajuntament de València, per mitjà de la Regidoria de Cultura Festiva, convoca les subvencions dirigides a les comissions falleres de la ciutat de València per a les falles grans i infantils 2023, per a les falles experimentals, per a la il·luminació decorativa de carrers i per a les entitats festeres de la ciutat que celebren el seu aniversari. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha afirmat que “amb estes ajudes es demostra la implicació del govern de Joan Ribó per potenciar les festes i la cultura festiva de la nostra ciutat”.

Galiana ha explicat, a més, que “esta vesprada farem una reunió amb els responsables de les comissions falleres per explicar les novetats d’estes subvencions i facilitar la seua tramitació”. En la reunió hi participarà el regidor, diversos responsables del servici municipal de Cultura Festiva així com els presidents i presidentes de les falles de València.

Falles grans i infantils

La subvenció a les falles grans i infantils de la ciutat en 2023 té una quantia de 2.123.174’40 euros, que s’incrementarà en 849.269’76 euros més per arribar al 10% addicional compromés per l’Ajuntament.
Podran sol·licitar estes ajudes les comissions de falla de València en la seua condició d'entitats sense ànim de lucre que estiguen integrades en la Junta Central Fallera. Igualment, les comissions hauran d'estar inscrites en el registre municipal d'entitats ciutadanes. L’objecte de la convocatòria és ajudar econòmicament les comissions falleres per al foment i suport dels monuments fallers grans i infantils 2023 de la ciutat.
El termini de presentació de sol·licituds conclourà diumenge 5 de febrer.

Per a més informació i per descarregar els formularis, podeu consultar la pàgina web municipal https://bit.ly/3X6ybYd.

Il·luminació decorativa de carrers

La Regidoria convoca també les subvencions a les comissions falleres per a la il·luminació decorativa dels carrers de la seua demarcació amb motiu de les Falles de 2023. Podran concórrer a les subvencions totes les comissions falleres de la ciutat que ho desitgen i que estiguen integrades en la Junta Central Fallera i inscrites al registre municipal d’entitats ciutadanes. El termini de presentació de sol·licituds conclourà també diumenge 5 de febrer.
L’Ajuntament destina a esta línia de subvencions una quantia màxima total de 210.000 euros.

Per a més informació sobre els tràmits i per descarregar els formularis, podeu consultar la pàgina web municipal https://bit.ly/3ZRo0Zx.

Falles experimentals

L’Ajuntament també convoca els premis a les comissions falleres per a les falles innovadores i experimentals 2023. La finalitat de les ajudes és obrir nous camins a la creativitat en la festa de les Falles, establir vies de participació de les comissions falleres, promoure noves propostes que, pels seus diferents elements, tècniques constructives, registres expressius, tractaments de temes i materials, tinguen un concepte innovador i experimental i potencien la utilització de materials no contaminants i no perjudicials per al medi ambient.

L’import global màxim d’esta convocatòria ascendix a 6.400 euros i podran concórrer a les subvencions les comissions falleres que formen part de la Junta Central Fallera i que estiguen inscrites al registre municipal d’entitats ciutadanes.

El termini de presentació de sol·licituds ja està obert i finalitza el pròxim 2 de febrer. Per a més informació sobre els tràmits i per descarregar els formularis, podeu consultar la pàgina web https://bit.ly/3IOb8gz.

Aniversaris

La Regidoria de Cultura Festiva ha convocat també les ajudes econòmiques per a aquelles comissions falleres, confraries, germandats, altars o corporacions de la Setmana Santa que festegen el seu 25 aniversari, o els seus múltiples, en l’exercici festiu 2022-2023.

Podran sol·licitar les ajudes les comissions de falla integrades en la Junta Central Fallera, els altars de Sant Vicent integrats en la Junta Central Vicentina i les confraries, germandats i corporacions integrades en la Junta Major de la Setmana Santa Marinera. Totes les entitats han de ser de la ciutat de València i han de figurar inscrites al registre municipal d’entitats ciutadanes.

En total, l’Ajuntament destinarà 45.000 euros a esta línia de subvencions. El termini d’inscripció de sol·licituds finalitza el pròxim 6 de febrer. Per a més informació sobre els tràmits i per descarregar els formularis, podeu consultar la pàgina web municipal https://bit.ly/3GIx1LD.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte