• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Fonteta ensordeix amb Pupil·les i crida 'Que no s'acabe mai'

La Fonteta ensordeix amb Pupil·les i crida 'Que no s'acabe mai'

El grup fa honor a la mirada de tots

Amb les pupil·les dilatades i la mirada posada en les 146 candidates, la Fonteta de Sant Lluís, afectuosament coneguda com "el pavelló dels somnis", rebia l'últim espectacle. Un espectacle ple de fervor que va mantenir el batec dels milers de fallers i falleres que esperaven ansiosos el resultat que portava amb si a les vint-i-sis representants del nou exercici.

Era el grup Pupil·les l'encarregat de posar el fermall d'or a una gala especial per al món faller, i especialment per a les candidates infantils i majors, i per a les Falleres Majors de València i les seues respectives Corts d'Honor.

Pupil·les és el grup format per Natàlia Pons i mireia Matoses, procedents de la Comunitat Valenciana i bandereres de la seua música. Un grup que amb la seua música posa a l'alça temes d'actualitat i tracta de remoure consciències. Amb Benimaclet com a centre neuràlgic del grup, no és la primera vegada que València compta amb elles i els seues temes reivindicatius. Van participar en 2016 en el ciclde de concerts de Veus en femení, organitzat per la Diputació de Valencia. I enguany van celabrar un concert a la plaça de l'Ajuntament, organitzat per l'EMT, on la majoria dels autobusos portaven a lloms el seu tema "que no s'acabe mai" per a promocionar l'ampliació de la xarxa nocturna.

I precisament al ritme del tema "Que no s'acabe mai" el grup ha caldejat l'ambient i ens vaha posat en situació. Un tema especial que ens ha donat nom a aquesta nit i ens ha acompanyat en el calfament posant-li ritme als videos que les candidates, Corts d'Honor y FFMMV han grabat amb tanta estima.

"Que no se acabe nunca esta noche", cridaven les cantants. I cridaven alhora els cors de les candidates, veient a la fi arribar el moment de la desitjada elecció.

Fotografíes: Armando Romero (JCF)

  • 094A0374
  • 094A0407
  • 094A0413
  • 094A0424

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte