• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Rafa Martí i Rocío Pascual conduiran l'acte d'Elecció de les Falleres Majors de València 2023

Rafa Martí i Rocío Pascual conduiran l'acte d'Elecció de les Falleres Majors de València 2023

Se celebrarà el divendres 30 de setembre a la Fonteta

Rafa Martí i Rocío Pascual seran els encarregats de conduir l'acte d'Elecció de les candidates a Falleres Majors de València 2023 i les seues Corts d'Honor, que se celebrarà divendres que ve, 30 de setembre, en el pavelló municipal de la Font de Sant Lluís.

Rafa Martí, ‘veu’ habitual de les exaltacions de les Falleres Majors de València des de l'any 2006, és llicenciat en Art Dramàtic per l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València. Ha participat en cursos de dicció, de preparació física i actoral, de vers clàssic, d'iniciació al cinema, d'interpretació davant de càmera, de doblatge i locució publicitària i posseeix un màster en locució i doblatge.

A més, és fundador de la companyia de café teatre La Sardineta, amb la qual ha creat l'espectacle propi ‘Casi Heavy’, i de la companyia teatral Cucuruné. És director, actor, presentador, guionista i tècnic de so del grup teatral de l'Associació Cultural El Cid, on ha creat obres originals per al grup durant vint anys. També té experiència com a relacions públiques. Al llarg de la seua carrera, ha participat en més d'una trentena d'obres de teatre, pel·lícules de cinema o sèries de televisió, entre elles ‘Hospital Central’ de Telecinco o ‘Maniàtics’ de Canal 9.

En l'àmbit faller, Martí té una reconeguda i extensa trajectòria. Pertany a la comissió José Maestre “El Cid”, de la qual va ser president de 2016 a 2019. Posseeix el bunyol d’or i brillants amb fulles de llorer, la màxima recompensa que lliura Junta Central Fallera. Des de l'any 2006 posa ‘veu’ a les exaltacions de les Falleres Majors de València. Ha presentat, guionitzat i dirigit gal·les, presentacions, exaltacions, premis, homenatges o fins i tot la Crida o l'Elecció de les Falleres Majors de València. Ha sigut jurat en el concurs de Teatre Faller de Junta Central Fallera o de preselecció de sector i ha participat en el concurs de Playbacks de JCF. Finalment, també ha posat veu i imatge a campanyes promocionals privades i públiques de sectors de la festa, com la de Santos Textil, El Turista Fallero i la pròpia Junta Central Fallera.

Per la seua banda, Rocío Pascual va ser Fallera Major Infantil de València en 2012. Actualment, compagina els seus estudis de quart curs d'Administració i Direcció d'Empreses a la Universitat de València amb el seu treball en els grans magatzems d'El Corte Inglés com a representant de l'empresa cara al públic en la secció esportiva. Es defineix com a amant de València i de les seues tradicions.

A més, esta fallera de Rascanya ha sigut mantenidora en nombroses ocasions a localitats com Manises, Torrent, Xàtiva o Gandia. Rocío sap ben bé el que es posar-se davant els micròfons, ja siga en estes tasques o com a col·laboradora en mitjans de comunicació com ara el programa de ràdio ‘Foc i Falles’. També té afició pel flamenc i el ballet clàssic, encara que assegura que no hi ha res comparable amb la passió que sent per les Falles. És proactiva, extravertida i esportista, i li agrada afrontar reptes “amb la major energia i positivitat possible”. Per això, presentar enguany la Fonteta és una oportunitat que no podia deixar escapar.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte