• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La ciutadania podrà col·laborar fins el 31 d’octubre per donar idees que es plasmaran en la falla municipal de 2023

La ciutadania podrà col·laborar fins el 31 d’octubre per donar idees que es plasmaran en la falla municipal de 2023

L’equip artístic de la falla ‘Cardioversió valenciana’ triarà huit idees entre les respostes a la pregunta ‘i a tu, què et fa tindre el cor content?’

La falla municipal de 2023 inclourà escenes sorgides de la participació ciutadana. El projecte Cardioversió Valenciana de Manolo García Lleonart i Marina Puche que es plantarà en la Plaça de l’Ajuntament d’ací a mig any tindrà en compte huit de les respostes ciutadanes a la pregunta que llança l’equip artístic: ‘I a tu, què et fa tindre el cor content?’

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha fet una crida per “aprofitar esta oportunitat que donen els artistes perquè allò que ens fa feliços puga estar representat en alguna de les escenes de la falla municipal”. Les persones interessades sols hauran d’enviar les seues idees, explicant la seua resposta, abans del 31 d’octubre al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

“Volem que la gent pense en allò que fa que de matí s’alce amb un somriure, moments que ens fan feliços, ja siga un capvespre a la serra de la Calderona, anar de pesca amb el iaio, ballar a la llar dels jubilats, prendre un cremaet o un gelat, fer surf... allò que més ens agrade del món”, explica l’equip artístic de la falla municipal, amb la intenció que “puga participar el major nombre de persones col·laborant en el guió i les escenes de la falla municipal de 2023”.

El projecte de Manolo García Lleonart i Marina Puche el protagonitza un cor gegant que s’ompli de vida amb la festa gran de la ciutat. “És el cor de la nostra ciutat, un cor content, pletòric i grandiós que batega i vibra més fort gràcies al caràcter mediterrani en combinació amb la primavera”, expliquen. És per això que fan una crida a contar les històries pròpies, a explicar “allò que ens encén el cor i l’ompli d’emoció”.

Poden participar persones individualment, comissions de falla, grups o entitats. Es farà una selecció de huit idees que passaran a formar part dels baixos de la falla, una vegada els artistes interpreten les propostes seleccionades segons el seu estil artístic i la seua manera de comprendre eixa idea.

L’escena de falla anirà acompanyada amb una fitxa amb el nom de la persona seleccionada per la seua idea d’allò que li eleva el cor, amb el seu barri i la seua edat. També hi ha previst un acte previ a les Falles per reconèixer a les persones seleccionades, que passaran a formar part de l’equip creatiu de la falla de l’Ajuntament de 2023.

La resta de gent que participe i no haja sigut seleccionada apareixerà amb el seu nom d’alguna manera en la falla, ja siga en un panell amb la relació de totes i tots els participants, o d’una altra manera.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte