• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Galiana participa en el congrés ‘Present i futur de la festa’ de la Federació de Fogueres de Sant Joan d'Alacant

Galiana participa en el congrés ‘Present i futur de la festa’ de la Federació de Fogueres de Sant Joan d'Alacant

Les Fogueres reivindiquen la festa com un “motor cultural i econòmic imprescindible”

El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha participat este dissabte en el Congrés ‘Present i futur de la festa’ de la Federació de les Fogueres de Sant Joan d'Alacant, en el qual, de la mà de més de 200 foguerers i barraquers, així com de representants de Junta Central Fallera i de l'Ajuntament d'Alacant, ha analitzat la situació actual de la festa, amb la finalitat de construir un camí per a afrontar el futur econòmic, cultural i social de les fogueres i barraques d'Alacant.

Galiana ha expressat que el “millor exemple del que hem aprés en estos anys de pandèmia és que estem molt millor units”, per això, “en moltes coses hem d'anar de la mà” per a "fer front a objectius i qüestions comunes, que a l'hora de viure-les hem de fer-ho de manera conjunta”. I ha recalcat que els "mateixos problemes que hi ha en fogueres els tenim en les falles". "És un denominador comú que tenim tots", ha apuntat.

El president de la Junta Central Fallera ha apostat per "aprofitar sinergies" tot i "les diferències" entre la festa de les Falles de València i les Fogueres. "Alacant és un aliat estratègic per al món faller i hem treballat molt durant estos anys Federació i Junta Central Fallera”, ha destacat.

Finalment, ha traslladat consells després del congrés: professionalitzar la festa, informar-se, créixer en societat -amb infantils i juvenils-. "Ens hem de fer de valdre i les Falles seran el que vulguen els fallers i les Fogueres, el que vulguen els foguerers”, ha afegit.

  • WhatsApp Image 2022-09-17 at 6.39.58 PM
  • WhatsApp Image 2022-09-17 at 6.39.58 PM 1
  • WhatsApp Image 2022-09-17 at 6.39.58 PM 2
  • WhatsApp Image 2022-09-17 at 6.39.58 PM 4
  • WhatsApp Image 2022-09-17 at 6.39.58 PM 5

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte