• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Sortejades les llotges de la primera Batalla de Flors des de 2019

Sortejades les llotges de la primera Batalla de Flors des de 2019

Enguany s’han inscrit en el sorteig 10.920 persones

10.920 persones s’han inscrit enguany per participar en el sorteig de les llotges de la Batalla de Flors, l’acte que tanca la Gran Fira de València. En el sorteig celebrat este matí davant de notari a l’Ajuntament, el programa informàtic ha triat sis números a l’atzar. Els números agraciats són el 7991, el 7601, el 2821, el 9340, el 9075 i el 8992 per a la llista d’espera. Els inscrits amb estos números, així com els 72 números següents a cadascun d’ells, rebran un correu que els donarà l’opció de compra de les llotges. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha destacat que “enguany s’han inscrit 10.920 persones, una xifra lleugerament superior a 2019 i vora 4.000 persones més que en 2018”.

El regidor ha explicat que “el sistema de sorteig s’hi fa amb un programa informàtic i davant de notari i l’hem estat provant prèviament. Este programa informàtic trau sis números a l’atzar amb una separació mínima de 73 números i, dels sis números que es generen, els cinc primers marquen l’inici dels trams. Després d’eixe número, els 72 següents seran els que obtenen la llotja, el que fan 365 llotges. El sisé número marca l’inici de la llista d’espera. El resultat del sorteig ja està publicat en la pàgina web www.batalladeflors.com i les persones preseleccionades rebran un correu per tal que efectuen la seua compra. La compra s’hi pot fer fins a les sis hores de la vesprada del dia 28”.

Tot i això, Galiana ha subratllat que “si hi ha gent que no fa la seua compra, passarem al sisé número, que és la llista d’espera. Els farem una telefonada per dir-los a les persones beneficiàries si volen efectuar la seua opció de compra. Si, tot i això, no s’hi fera efectiva la compra, cosa que no sol ocórrer, encara quedaran 60 llotges que es posaran a la venda en les taquilles de Vivers des de dissabte a les deu del matí fins que s’esgoten. Desgraciadament duren molt poquet”. En total, entre les inscripcions sortejades i les entrades que s’hi posen a la venda en taquilles, hi haurà un total de 425 llotges disponibles.

Tota la informació del sorteig de la Batalla de Flors està disponible en la pàgina web www.batalladeflors.com. També s’ha posat a disposició de la ciutadania el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per atendre les incidències que puguen existir.

La Batalla de Flors és un dels actes més tradicionals de la Gran Fira de València. Es tracta d’un espectacle que, en 2016, va fer 125 anys ja que la primera Batalla es va celebrar en 1.891. Consisteix en una batalla festiva de llançament de flors entre les carrosses i els cotxes de cavalls que desfilen pel passeig de l’Albereda i els espectadors que hi assistixen. La festa té lloc l’últim diumenge del mes de Juliol i tanca la Gran Fira de València. La vespra es celebra a la Ciutat Fallera la Nit de la Punxà, durant la qual els mestres carrossers acaben de punxar la flor en les carrosses que desfilaran en la Batalla.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte