• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Junta Central Fallera fa una crida a la solidaritat amb l’impuls d’una recollida de material i aliments per a enviar a Ucraïna

Junta Central Fallera fa una crida a la solidaritat amb l’impuls d’una recollida de material i aliments per a enviar a Ucraïna

Els productes es recolliran durant tota esta setmana a les instal·lacions de JCF a l’avinguda de la Plata

Junta Central Fallera ha fet una crida a la solidaritat del món faller amb una iniciativa d’ajuda humanitària que consisteix en la recollida de material i aliments de primera necessitat per a enviar al poble ucraïnès, que està patint les conseqüències de la injustificada invasió russa. L’acció, impulsada per la Delegació de Solidaritat i Inclusió, persegueix aconseguir la col·laboració de les falleres i els fallers i també de tota la societat valenciana per a continuar demostrant que un dels principals atributs que conforma el patrimoni de la festa de les Falles és, precisament, la solidaritat amb les persones que més ho necessiten.

Així, durant tota esta setmana, el ‘Saló Multiusos’ de la planta baixa de la seu de Junta Central Fallera a l’avinguda de la Plata s’habilitarà per arreplegar tot el material i els aliments de primera necessitat que porten les falleres i els fallers per enviar a Ucraïna. La data d’inici de la recepció materials és este mateix dimarts 3 de maig i s’estendrà fins al divendres 6 de maig, cada dia, en horari de 18.30 a 20.30 hores.

La vicepresidenta 3ª de Junta Central Fallera i responsable de l’àrea de Solidaritat i Inclusió, María Tomás, ha remarcat “la necessitat de continuar amb l’ajuda humanitària perquè la guerra a Ucraïna continua”. “La societat es va bolcar al principi amb el conflicte bèl·lic però encara es manté i hem de continuar ajudant. Per això, des de Junta Central Fallera volem oferir la nostra ajuda arreplegant material i aliments per a enviar al poble ucraïnès i aportar el nostre granet, perquè el col·lectiu faller és solidari i pensa en la resta, és responsable compromés, i la millor manera de demostrar-ho es donar la nostra mà a la causa i mirar mes enllà del que tenim ací”, ha destacat.

Concretament, es podrà aportar material sanitari, com cotó, iode, pomades, analgèsiques, antibiòtics, aigua oxigenada, medicaments, farmacioles, cadires de rodes o crosses, així com d’higiene, com ara tovalloletes humides, kits d'higiene o productes d'higiene personal.

No obstant això, també es pot aportar material de refugi, com catifes d'espuma, carpes, matalassos, sacs de dormir o tendes de campanya; material tèxtil, com roba i calçat, mantes, tovalloles o roba de llit; aliments no peribles i altre tipus de recursos com vaixelles d'un sol ús, telèfons mòbils, transmissors de ràdio, portàtils i tauletes, contenidors per a líquids amb capacitat de 10 i 20 litres i motxilles resistents, entre altres.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte