• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Junta Central Fallera convida als juvenils a reforestar el medi natural amb la 'Plantà Verda'

Junta Central Fallera convida als juvenils a reforestar el medi natural amb la 'Plantà Verda'

L'activitat es durà a terme el dissabte 5 de febrer

Junta Central Fallera ha llançat la primera edició de la ‘Plantà Verda’, un projecte de recuperació ecològica i de reforestació del medi natural destinat al col·lectiu faller juvenil que té la finalitat de reivindicar unes festes més sostenibles i ecològiques en harmonia amb la naturalesa i demostrar que les Falles també són cultura i compromís amb l’entorn que ens envolta.

L’activitat, iniciativa de la Delegació de Juvenils de JCF, es durà a terme el pròxim dissabte 5 de febrer i s’emmarca dins de la celebració del Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana i a través del projecte “Riquesa natural”, promocionat per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, l'Ajuntament de Cortes de Pallás i Educació Ambiental en Ruta (EAR).

En la ‘Plantà Verda’ podrà participar qualsevol faller o fallera juvenil, és a dir, entre 14 i 21 anys. Entre les activitats que es duran a terme, destaca la plantà de plançons per a la reforestació del medi natural. De fet, cada plançó portarà el nom i la comissió fallera de la persona que ho haja plantat per a deixar d’aquesta manera la seua empremta. La iniciativa també inclourà desbrossament, cavat i plantació de flora mediterrània.

El termini d’inscripció és del 14 al 31 de gener i les persones interessades a participar han d’enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el seu nom, cognoms, falla i nº de cens de la mateixa i posant en l'assumpte “Plantà verda”. L’activitat es realitzarà el dissabte 5 de febrer, amb eixida en autobús a les 08.00 hores des de la seu de Junta Central Fallera (Avinguda de la Plata, 117).

Les bases i les instruccions per a participar en la ‘Plantà Verda’ es poden consultar ací. El transport i l'activitat són gratuïts.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte