• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Convocatòria cursos CRE 2021-2022

S'obri el termini per a la inscripció en els cursos de formació CRE que cada any organitza la Junta Central Fallera.

Enguany, la JCF separa la inscripció per a la Macrodespertà de la inscripció als cursos CRE necessaris per a participar en ella.

Els cursos CRE es realitzaran els dies 15 i 16 de desembre per la vesprada i 18 de desembre pel matí. El nombre de places és limitat, per la qual cosa solament podran inscriure's les falleres i els fallers que vagen a participar en la Macrodespertà i no disposen d'acreditació CRE o RGCRE.

Només s'acceptaran 2 inscripcions per falla, i és indispensable tenir complits els 18 anys en el moment de realitzar l'examen. La inscripció es realitzarà a través de la. Secretaria Virtual en “Zona privada” > “Inscripció” > “Pirotècnia”.

EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ FINALITZARÀ EL 9 DE DESEMBRE.

La inscripció per a la Macrodespertà serà durant el mes de gener, i solament podran inscriure's aquelles persones que tinguen en vigor l'acreditació CRE o RGCRE.

No s'acceptaran inscripcions condicionades a l'obtenció d’aquest. Per tant, tots els cursos CRE celebrats per Comissions, Sectors o Agrupacions hauran d'haver finalitzat amb anterioritat.

Aquelles persones que hagen realitzat el curs en altres entitats, hauran d'haver-li-ho comunicat a la JCF amb anterioritat per a la seua comprovació.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte