• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Convocatòria cursos CRE 2021-2022

S'obri el termini per a la inscripció en els cursos de formació CRE que cada any organitza la Junta Central Fallera.

Enguany, la JCF separa la inscripció per a la Macrodespertà de la inscripció als cursos CRE necessaris per a participar en ella.

Els cursos CRE es realitzaran els dies 15 i 16 de desembre per la vesprada i 18 de desembre pel matí. El nombre de places és limitat, per la qual cosa solament podran inscriure's les falleres i els fallers que vagen a participar en la Macrodespertà i no disposen d'acreditació CRE o RGCRE.

Només s'acceptaran 2 inscripcions per falla, i és indispensable tenir complits els 18 anys en el moment de realitzar l'examen. La inscripció es realitzarà a través de la. Secretaria Virtual en “Zona privada” > “Inscripció” > “Pirotècnia”.

EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ FINALITZARÀ EL 9 DE DESEMBRE.

La inscripció per a la Macrodespertà serà durant el mes de gener, i solament podran inscriure's aquelles persones que tinguen en vigor l'acreditació CRE o RGCRE.

No s'acceptaran inscripcions condicionades a l'obtenció d’aquest. Per tant, tots els cursos CRE celebrats per Comissions, Sectors o Agrupacions hauran d'haver finalitzat amb anterioritat.

Aquelles persones que hagen realitzat el curs en altres entitats, hauran d'haver-li-ho comunicat a la JCF amb anterioritat per a la seua comprovació.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h