• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Bases i inscripcions del I concurs d'animació de bàsket femení 2021-2022

Bases i inscripcions del I concurs d'animació de bàsket femení 2021-2022

Estes són les bases i les instruccions per a les inscripcions del I concurs d'animació de bàsket femení 2021-2022

I CONCURS D’ANIMACIÓ

VINE A GAUDIR DEL MILLOR BÀSKET FEMENÍ!

Gràcies al conveni de col·laboració entre Junta Central Fallera i L’Alqueria del Bàsket, a més de poder realitzar el campionat en les millors instal·lacions del món, l’equip de l’Alqueria, ha convocat un concurs d'animació.

En què consisteix?

Ens conviden a presenciar els partits, tant de la lliga femenina Endesa, com de l'Eurocup Women, amb l'objectiu de ser l'alma mater dels partits i animar a les nostres jugadores.

Què hem de fer?

ANIMAR, ANIMAR I ANIMAR. Per a cada partit disposem de 100 entrades, totalment gratuïtes, a repartir entre les falles interessades a assistir, sent un màxim de 50 i un mínim de 30 per falla i partit. Hi haurà un jurat composat per JCF i el València Básket que decidirà quina comissió ha animat més en un partit.

On?

Tots els partits es disputen a la Fonteta i poden ser, durant la setmana si són de l'Eurocup Women, o bé dissabte o diumenge si són de la lliga Endesa.

Anima't i demostrem la força de les falles, el nostre poder de convocatòria i d'animació, per a aconseguir un equip referent en el món.

Si estàs interessat/ada, envia un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i t'informarem més detalladament.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte