• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Bases i inscripcions per al II concurs de postals nadalenques infantils i el XXVII concurs de maquetes infantils de falla 2021-2022

Bases i inscripcions per al II concurs de postals nadalenques infantils i el XXVII concurs de maquetes infantils de falla 2021-2022

Estes són les bases i inscripcions per al II concurs de postals nadalenques infantils i per al XXVII concurs de maquetes infantils de falla

II CONCURS DE POSTALS NADALENQUES

A causa del gran acolliment del I Concurs de Postals Nadalenques, la Delegació d'Infantils convoca II CONCURS DE POSTALS NADALENQUES.

Com en l'edició anterior, la postal guanyadora serà amb la qual JCF felicitarà les festes a totes les comissions. Us animem a que participeu elaborant el vostre dibuix.

Podran participar en el concurs tots els xiquets i xiquetes censats en JCF, fent-nos-ho arribar a través dels seus Delegats de Sector.

Els dibuixos hauran de portar les dades del participant en la part posterior, junt al nom de la Comissió, Nom i edat.

Totes les postals rebudes seran publicades en la pàgina web de JCF.

Data de recollida: del 10 al 17 de novembre.

LA REALITZACIÓ DEL CONCURS QUEDA SUPEDITADA A LA SITUACIÓ SANITÀRIA VIGENT EN EL MOMENT DE LA CELEBRACIÓ.

ES PRENDRAN TOTES LES MESURES DE SEGURETAT VIGENTS RESPECTE A LA COVID-19. AQUESTES BASES ESTARAN CONDICIONADES A la NORMATIVA SANITÀRIA DEL MOMENT.

XXVII CONCURS DE MAQUETES BASES EXERCICI 2021/2022

1é) Podran participar totes les Comissions de Falla Infantils constituïdes legalment, i inscrites en el cens de Junta central Fallera de la Ciutat de València.
2n) Cada Comissió de Falla podrá presentar només una maqueta, la qual será de lliure disseny, sent igualment lliures els materials emprats per a la realització de les mateixes.
3é) Les maquetes hauran de cumplir els següents requisits quant a les seures MESURES MÀXIMES:
Alçària 70 cm.
Diàmetre 50 cm.
A més hauran de portar, en lloc visible el “LEMA” i EL NOM DE LA COMISSIÓ, així com anar acompanyada d’una explicació de la mateixa i a ser posible bilingüe.
4é) Les inscripcions s’efectuaran a traves de secretària virtual, inici 20 d'octubre, finalitzant el termini d’admissió el dia 13 de Desembre del 2021
5t) Les maquetes hauran d'estar acabades el dia 20 de Desembre, el procediment del concurs es notificarà mitjançant comunicat a les falles participants.
6é) El Jurat esta facultat per a interpretar les BASES d’este Concurs i podrá decidir sobre aquelles qüestions no previstes en les mateixes. Les seues decisions serán inapelables.
7m) Junta Central Fallera es reserva el dret de suspendre el Concurs si les inscripcions no superen el 10% del cens de Falles de Junta Central Fallera.
8é) La inscripció i participación en este concurs, porta implícita l’acceptació d’estes BASES.

LA REALITZACIÓ DEL CONCURS QUEDA SUPEDITADA A LA SITUACIÓ SANITÀRIA VIGENT EN EL MOMENT DE LA CELEBRACIÓ.

ES PRENDRAN TOTES LES MESURES DE SEGURETAT VIGENTS RESPECTE A LA COVID-19. AQUESTES BASES ESTARAN CONDICIONADES A LA NORMATIVA SANITÀRIA DEL MOMENT.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte