• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Petició entrades comissions Exposició del Ninot 2021

El pròxim dia 16 de juliol tindrà lloc la inauguració de l'Exposició del Ninot. En aquesta ocasió, el lloc destinat a acollir-la és La Base de La Marina de València.

Una vegada més, totes les comissions que ho desitgen podran rebre les invitacions corresponents per a poder assistir.

Per a sol·licitar-les, les comissions hauran d'escriure un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant les següents dades:

  • Núm. Cens
  • Falla
  • Nombre d'assistents
  • Dia d'assistència
  • Horari

Per motiu de la situació sanitària, les visites seran de 45 minuts, donant inici a les 10:00h i sent l'últim horari de matí a les 13.00 hores, i a les 15:15h el primer en horari de vesprada, sent l'últim en aquest torn a les 19:45h. Per raons d'organització, i més encara per la situació actual, preguem màxima puntualitat.

S'intentarà que totes les invitacions siguen per al mateix horari, però dependrà de l'aforament que hi haja en l'horari triat. En qualsevol cas, si no fóra possible, es reservarà el següent torn.

Les sol·licituds de les comissions s'hauran de remetre des del 15 fins al 27 de juliol, quan es tramitaran totes les invitacions. Les mateixes es remetran directament al correu de la falla. Passada aquesta data no es podrà tramitar cap invitació.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte