• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Instruccions Ofrena 2021

Els pròxims 17 i 18 de març tindria lloc l’Ofrena a la Geperudeta, un acte que enguany, malauradament, tampoc podrem fer com estem acostumats i acostumades.

Però com ja sabeu, des de Junta Central Fallera hem preparat una iniciativa perquè tots els fallers i falleres puguen dipositar les seues flors a la Mare de Déu a les seues cases.

Ja heu repartit a les comissions els seus ‘kits fallers’ on trobaran els retallables de la Verge, obra dels artistes infantils municipals, Ceballos i Sanabria. A més dels exemplars que estan a les caixes, tots els fallers i falleres poden tindre a casa la seua Geperudeta.

Com fer-ho? Una opció és acudint a la seua floristeria de barri, comprant el seu ram i ser obsequiat amb un d’eixos retallables, sempre que queden existències. En principi es repartiran a totes les floristeries associades a Mercavalència, que com sabeu, és el proveïdor de la majoria de clavell que ix al carrer cada mes de març.

Recordem que animem a les comissions que facen servir els colors dels clavells que li hagueren tocat en l’Ofrena per fer el mant virtual més meravellós per a la nostra Patrona.

Volem que les xarxes s’omplin de flors i per això també, convidem al col·lectiu faller a pujar les seues fotografies i vídeos mencionant a Junta Central Fallera @jcf_falles21 (Instagram), @JCF_Valencia (Twitter) i @JCFValencia (Facebook).

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h