• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Instruccions Ofrena 2021

Els pròxims 17 i 18 de març tindria lloc l’Ofrena a la Geperudeta, un acte que enguany, malauradament, tampoc podrem fer com estem acostumats i acostumades.

Però com ja sabeu, des de Junta Central Fallera hem preparat una iniciativa perquè tots els fallers i falleres puguen dipositar les seues flors a la Mare de Déu a les seues cases.

Ja heu repartit a les comissions els seus ‘kits fallers’ on trobaran els retallables de la Verge, obra dels artistes infantils municipals, Ceballos i Sanabria. A més dels exemplars que estan a les caixes, tots els fallers i falleres poden tindre a casa la seua Geperudeta.

Com fer-ho? Una opció és acudint a la seua floristeria de barri, comprant el seu ram i ser obsequiat amb un d’eixos retallables, sempre que queden existències. En principi es repartiran a totes les floristeries associades a Mercavalència, que com sabeu, és el proveïdor de la majoria de clavell que ix al carrer cada mes de març.

Recordem que animem a les comissions que facen servir els colors dels clavells que li hagueren tocat en l’Ofrena per fer el mant virtual més meravellós per a la nostra Patrona.

Volem que les xarxes s’omplin de flors i per això també, convidem al col·lectiu faller a pujar les seues fotografies i vídeos mencionant a Junta Central Fallera @jcf_falles21 (Instagram), @JCF_Valencia (Twitter) i @JCFValencia (Facebook).

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte