• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • La delegació de Falla de Junta Central Fallera llança 'Tornarem', una activitat per a dissenyar falles virtuals

La delegació de Falla de Junta Central Fallera llança 'Tornarem', una activitat per a dissenyar falles virtuals

La Delegació de Falla de Junta Central Fallera de València, junt amb Xavi Gurrea, de la delegació de Comunicació, anem a posar en marxa una activitat enfocada a no perdre l’esperit de la festa en estos dies tan difícils que estem travessant.

Baix el lema 'Tornarem', impulsem amb la col·laboració de totes les comissions falleres majors i infantils, la realització d’unes falles virtuals en les que els ninots seran disenyats i dibuixats per les mateixes comissions. Un ninot per comissió infantil i major.

La presentació del dibuix, serà en un fondo blanc per a que es puga retallar la silueta del mateix i d’esta manera poder composar eixes falles virtuals que juguen amb el lema de 'Tornarem'.

L’acabat del mateix, pot ser en blanc i negre ò en color i l’estil del mateix pot ser el que mes li agrade a l’autor.

Els dibuixos es deuen enviar al correu de la Delegació de Falles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Junt a cada composició, si hi ha mes d’una, se relacionaràn els noms de les falles que han fet possible eixa falla.

L’ingeni i la creativitat fallera per fer vore a tot lo mon que tornarem i resurgirem de les cendres, com sempre hem fet, però ara mes que mai.

Tindran de temps d’enviar el seus dibuixos de ninots fins al 3 de març, que començarem a realizar les composicions i publicar‐les el 15 i 16 de març, reivindicant la plantà.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte