• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • La delegació de Falla de Junta Central Fallera llança 'Tornarem', una activitat per a dissenyar falles virtuals

La delegació de Falla de Junta Central Fallera llança 'Tornarem', una activitat per a dissenyar falles virtuals

La Delegació de Falla de Junta Central Fallera de València, junt amb Xavi Gurrea, de la delegació de Comunicació, anem a posar en marxa una activitat enfocada a no perdre l’esperit de la festa en estos dies tan difícils que estem travessant.

Baix el lema 'Tornarem', impulsem amb la col·laboració de totes les comissions falleres majors i infantils, la realització d’unes falles virtuals en les que els ninots seran disenyats i dibuixats per les mateixes comissions. Un ninot per comissió infantil i major.

La presentació del dibuix, serà en un fondo blanc per a que es puga retallar la silueta del mateix i d’esta manera poder composar eixes falles virtuals que juguen amb el lema de 'Tornarem'.

L’acabat del mateix, pot ser en blanc i negre ò en color i l’estil del mateix pot ser el que mes li agrade a l’autor.

Els dibuixos es deuen enviar al correu de la Delegació de Falles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Junt a cada composició, si hi ha mes d’una, se relacionaràn els noms de les falles que han fet possible eixa falla.

L’ingeni i la creativitat fallera per fer vore a tot lo mon que tornarem i resurgirem de les cendres, com sempre hem fet, però ara mes que mai.

Tindran de temps d’enviar el seus dibuixos de ninots fins al 3 de març, que començarem a realizar les composicions i publicar‐les el 15 i 16 de març, reivindicant la plantà.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h