• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Bases i inscripcions concurs de maquetes de falla 2020-2021 de Junta Central Fallera

Bases i inscripcions concurs de maquetes de falla 2020-2021 de Junta Central Fallera

Estes són les bases i inscripcions concurs de maquetes de falla 2020-2021 de Junta Central Fallera

La DELEGACIÓ DE FALLA de Junta Central Fallera es complau en convocar el concurs de maquetes de falla per a que puguen ser realitzades per majors i xiquets creant un vincle de creativitat, de coneiximents de la festa i d'acostament al ofici dels artistes fallers amb la elaboració de una maqueta de falla conjuntament membres de distintes generacions de la festa.

Es convoca aquest concurs amb les següents bases.

1.- Podran participar tots els components de les comissions de falla, juvenils o majors, que estiguen constituïdes legalment i inscrites en el cens de Junta Central Fallera de València.

2.- Cada comissió de falla podrà presentar només una maqueta, la qual serà de lliure diseny, al igual que els seua materials, mantenint sempre l’esperit i apariència de falla, amb el seu lema, contingut i crítica.

3.- Les maquetes hauran de tindre les següents MESURES MÀXIMES:
- ALÇÀRIA 70 cm.
- DIÀMETRE 50cm. per 50 cm.

4.- La maqueta portarà en un lloc visible el lema de la maqueta i el nom de la comissió.

5.- S’aportarà un document que incloga l’explicació de la maqueta i a ser posible bilíngüe.

6.- Les inscripcions s’efectuaràn per SECRETARIA VIRTUAL, (l'adreça on inscriure's és: secretaria virtual/zona privada/inscripciones) a partir del  10 de desembre i finalitzant el termini d’inscripció el dia 30 de desembre.

7.- Les maquetes seran exposades en els mateixos casals de cada comissió participant, ja que per les circunstancies especials que vivim, serà el jurat el que es desplace per cada casal faller.

8- El jurat estarà facultat per interpretar les bases d’aquest concurs i podrà decidir sobre aquelles qüestions no previstes en les mateixes. Les seues decicions seran inapel.lables.

9.- S’extableixen els següents premis:
S’entrega estandart des del primer fins al tercer clasificat i del quart a l’últim participant un diploma recordatori de la participació.

10.- Les tres maquetes guanyadores donaran permís a la Delegació de Falla de Junta Central Fallera per a exposar-les en un lloc encara per determinar.

11.- La inscripció i participació en este concurs porta implícita l’aceptació d’estes bases.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte