• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Bases i inscripcions escola de tabal, dolçaina i cant d'estil de Junta Central Fallera

Bases i inscripcions escola de tabal, dolçaina i cant d'estil de Junta Central Fallera

La inscripció es realitzarà a través de la Secretaria Virtual de cada comissió a partir del dia 26 de novembre de 2020 i fins al 3 de gener de 2021.

Es podran inscriure els fallers i les falleres, tant majors com infantils, que estiguen correctament censats en qualsevol comissió que pertanga a la Junta Central Fallera.

HORARIS:

  • TABALET INICIACIÓ: dilluns i dijous de 18.00 20.00
  • TABALET PERFECCIONAMENT: dimecres de 18.00 20.00
  • DOLÇAINA INICIACIÓ: dilluns i dijous de 18.00 20.00
  • DOLÇAINA PERFECCIONAMENT: dimecres de 18.00 20.00
  • COLLA: dimarts de 18.00 20.00
  • CANT D’ESTIL: dilluns i dimecres de 18.15 a 20.15.

Aquests horaris podrien variar depenent del nombre d'inscripcions i les limitacions d'aforament

COMENÇAMENT DE LES CLASSES:
La data d'inici de curs es comunicarà mitjançant correu electrònic i es realitzarà en les instal·lacions de la Junta Central Fallera.

INFORMACIÓ ADDICIONAL:
Serà necessari acreditar el seguiment de les classes, mitjançant la signatura dels alumnes cada dia que acudisquen a classe, per a poder rebre el pertinent diploma d'aprofitament dels cursos.
Si falten sense justificació a més del 15% de les classes o de les actuacions obligatòries, perdran el dret a obtenir el diploma acreditatiu, que es lliuraran en un acte al final del curs.
Els alumnes es comprometen, sempre a criteri del professorat, a l'assistència als actes oficials de la Junta Central Fallera o a qualsevol altre acte que es programe i que s'avisarà amb temps suficient, com a part del seu aprenentatge
Els alumnes de les Escoles no cobren per la seua participació en els actes que es programen.
Igualment no podran participar en cap acte amb el nom de l'Escola de la Junta Central Fallera, fora dels programats per la Delegació de Cultura.
Queda prohibida la participació d'alumnes no censats en comissions falleres que pertanyen a la Junta Central Fallera.
Els professors tindran la potestat per a decidir en quin curs anirà cadascun dels alumnes inscrits.
Per a qualsevol problema o dubte que puguen tenir els alumnes, la Delegació de Cultura estarà oberta de dilluns a dijous de 18.30 a 20.00 hores, o a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
El curs es realitzarà seguint les mesures sanitàries vigents pel COVID, els alumnes i professorat estan obligats a complir-les.
Aquestes mesures igual que la realització del curs s'explicaran en la reunió prèvia al començament del curs, o per correu electrònic, depenent de les recomanacions sanitàries i la data de les quals es donarà a conèixer per correu electrònic.

ES PRENDRAN TOTES LES MESURES DE SEGURETAT VIGENTS RESPECTE A LA COVID-19. ESTES BASES ESTARAN CONDICIONADES A LA NORMATIVA SANITÀRIA DEL MOMENT.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte