• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Bases i inscripcions XLIV Campionat de Tennis de Mesa de Junta Central Fallera 2020-2021

Bases i inscripcions XLIV Campionat de Tennis de Mesa de Junta Central Fallera 2020-2021

El campionat tindrà lloc el diumenge 13 de desembre al matí, des de les 9 hores fins a finalitzar el mateix (hora prevista les 14 hores).

Es disputarà en la seu del CTT Mediterrani (carrer Sierpes núm. 20 Manises. Polígon de l'Aeroport).
El termini d'inscripció s'iniciarà el 18 de novembre i finalitzarà el dia 4 de desembre de 2020. La inscripció es farà per secretaria virtual, comprovant des de la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant.

La inscripció a pagar per cada equip és de 10 €. El pagament es realitzarà en les instal·lacions del CTT Mediterrani el dia 13 de desembre abans de l'inici del campionat.
No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció.
Cada jugador haurà de portar la seua raqueta.

Cada falla podrà inscriure més d'un equip. Els equips estaran formats per un mínim de dos i un màxim de quatre jugadors. Un mateix jugador no podrà jugar en més d'un equip, siga de la mateixa comissió o d'una altra diferent. Abans de començar l'ordre de les partides, s'haurà d'indicar els jugadors que participaran en aquestes. El jugador que comence una partida no podrà ser substituït per una altra, a excepció de cas de lesió.
Segons la normativa actual sanitària, en tractar-se d'un esport individual, pot practicar-se en locals tancats amb un màxim de 20 persones. El format del torneig dependrà del número d'inscrits i s'informarà una vegada es tanquen les inscripcions.

ES PRENDRAN TOTES LES MESURES DE SEGURETAT VIGENTS RESPECTE A LA COVID-19. ESTES BASES ESTARAN CONDICIONADES A LA NORMATIVA SANITÀRIA DEL MOMENT.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte