• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Junta Central Fallera sol·licita a les comissions les fotos, esbossos i dades dels seus representants per al Llibre Faller 2021

Junta Central Fallera sol·licita a les comissions les fotos, esbossos i dades dels seus representants per al Llibre Faller 2021

Es poden enviar fins el diumenge 29 de novembre

Com tots els anys, Junta Central Fallera sol·licita a les comissions falleres censades les fotos i dades dels representants (presidents i falleres majors), els esbossos de les dos falles i altres dades per al Llibre Faller 2021.

Atés que una bona part de les comissions mantenen als seus representants i esbossos, s'han duplicat els de l'any passat, de manera que només siga necessari modificar si hi ha hagut algun canvi. S'envia una fitxa amb les dades transferides.

L'arreplegada de dades es farà, com en anys anteriors, per mitjà de la Secretaria Virtual. Per això, heu de connectar-vos a la pàgina http://virtual.fallas.com i després d'identificar-se, en la “Zona Privada”, “Tràmits i Servicis”, es troba l'opció “Llibre Faller 2021”.

Les fotos i esbossos hauran de tindre una qualitat mínima de 300 ppp., i necessàriament en format JPG. Recordeu que, a causa de la grandària a què aniran en el llibre, les fotos deuran ser de bust.

Repasseu la resta de dades que apareixen i que no podreu modificar. Si no esteu d'acord amb algun d'ells, seguiu les instruccions que poden veure's en la dita pàgina i també en els fitxers d'ajuda que s'adjunten.

La data límit per a enviar les fotos i noms de presidents i Falleres seran les 23:59 hores del diumenge 29 de novembre.

S'adjunten els fitxers d'ajuda que també podeu trobar allí mateix o en els següents enllaços per a les versions en castellà i valencià respectivament.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte