• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Bases i inscripcions del I torneig juvenil de eSports de Junta Central Fallera 2020-2021

Bases i inscripcions del I torneig juvenil de eSports de Junta Central Fallera 2020-2021

Estes són les bases i normes del I torneig juvenil de eSports de Junta Central Fallera 2020-2021

BASES DE L'I TORNEIG JUVENIL eSports Junta Central Fallera (JCF)

1.- SOBRE EL TORNEIG
El Torneig Juvenil E-SPORTS Junta Central Fallera (JCF) està organitzat per Junta Central Fallera (JCF a través de la seua Delegació de Juvenils, en col·laboració amb Encom Games, S.L.R, Electronic Arts Inc, El Corte Inglés i Las Naves), en el qual els participants podran competir en el videojoc FIFA21 (PEGI 3) per a la plataforma de PlayStation 4.
El torneig es realitzarà els dies 11 i 12 de desembre (fase eliminatòria) i el 13 de desembre les fases finals. Totes en manera online.

2.- CONDICIONS PER A LA PARTICIPACIÓ EN EL CAMPIONAT
- 2.1. Per a poder participar en el torneig és requisit estar censat com a faller qualsevol de les comissions falleres integrants de la Junta Central Fallera de València, disposar d'edat compresa entre els 16 i 21 anys (es tindrà en compte l'edat sota la modalitat d'any faller avalat pel cens de la comissió presentat en JCF) i estar autoritzat per pares o tutor legal. Les dades personals han de ser vertaders.
- 2.2. Haurà d'acceptar les bases del concurs. La participació suposa l'acceptació plena i incondicional de totes les bases.
- 2.3. La inscripció es realitzarà de manera gratuïta mitjançant la secretària virtual de junta central fallera, indicant nom i cognoms, edat, telèfon, correu electrònic, nom i cens de la comissió fallera a la qual es pertanga. El termini d'inscripció finalitzarà el 7 desembre de 2020 (o fins a esgotar les 128 places per rigorós ordre d'inscripció).
- 2.4. Tots els participants hauran d'emplenar el model de “informació bàsica de Protecció de Dades”.

3.- REGLAMENT DEL TORNEIG

- 3.1. Els participants jugaran per la modalitat d'eliminatòria en una consola PLAY STATION
- 3.2. Es jugarà en les consoles de cadascun dels participants pel que usaren els seus propis comandaments controladors, exceptuant els estics amb turbo o qualsevol susceptible de proporcionar cap avantatge sobre la resta de participants.
- 3.3. Tots els partits es jugaran en manera PARTIDA RÀPIDA (10 min) i amb la configuració PER DEFECTE.
- 3.4. En la modificació de les alineacions només es podrà emprar 30 segons al principi de cada part i altres 30 segons per als canvis de la 2a part.
- 3.5. Les plantilles no es podran actualitzar o modificar.
- 3.6. Per a competir en el torneig només podran utilitzar-se els següents equips (amb la finalitat que les habilitats del jugador prevalguen sobre el potencial de l'equip establit per defecte): VALÈNCIA C.F i LLEVANT U.D. Es podrà triar el VALÈNCIA C.F o LLEVANT U.D.
- 3.7. El participant que primer arribe actuarà de local.
- 3.8. Qualsevol participant pot ser expulsat del torneig per no utilitzar en la partida el que el coordinador del torneig que té la potestat de visualitzar les partides, considera falta de joc net o esportivitat.
- 3.9. Els partits seran individuals de “un contra un” i eliminatoris.
- 3.10. En cas d'empat el partit es decidirà en torn de penals.
- 3.11. Si es vol realitzar un canvi tàctic en el joc, només podrà realitzar-se quan el temps de joc està parat (falta, servei de banda, etc...).
- 3.12. Si un participant no es presentara en el dia i hora convocat per a participar, quedarà directament eliminat, i el seu oponent passarà a la següent fase. Cada participant té un màxim de 10 minuts per a presentar-se al partit a partir de l'hora estipulada en l'horari oficial. De no presentar-se, es donarà la victòria al rival si aquest si estiguera disponible per a jugar.
El participant que aparega a l'esquerra en l'enfrontament (o a dalt en el quadre eliminatori) haurà de crear la partida amb les següents configuracions:
- Temps: 6 minuts
- Velocitat: Normal
- Plantilla: Online
- Criteri de Desempat: Nou partit complet
- 3.13. L'organització es reserva el dret de modificar les normes per al bon funcionament del torneig.
- 3.14. El guanyador serà contactat a través del correu electrònic donat en el registre per al torneig.
- 3.15. L'organitzador s'eximeix de qualsevol responsabilitat per incompliment dels participants o ús indegut dels premis atorgats als guanyadors.

4.- PLATAFORMA DE JOC.
La competició es jugarà en la plataforma Toornament, una vegada la teua inscripció siga validada rebràs un email per a confirmar la teua participació en la plataforma de joc.

5.- CALENDARI DEL TORNEIG
El torneig es realitzarà els dies 11 i 12 de desembre en la seua fase eliminatòria En línia i el dia 13 de desembre en la seua fase final presencial sempre que siga autoritzat per les autoritats sanitàries. En cas contrari es disputaria online.

5.1- HORARIS DEL TORNEIG
- Ronda 1 (MILLOR DE 1)
- Grup 1: 11 de desembre a les 19:00h
- Grup 2: 11 de desembre a les 20:30h
- Ronda 2 (Tots dos grups): 12 de desembre a les 13:00h (MILLOR DE 1)
- Ronda 3 (Tots dos grups): 12 de desembre a les 16:00h (MILLOR DE 1)
- Ronda 4 (Tots dos grups): 12 de desembre a les 18:00h (MILLOR DE 1)
- Ronda 5 – Semifinals de Grup (Tots dos grups): 12 de desembre a les 20:00h (MILLOR DE 1)
- Final de grup: 13 de desembre a les 10:30h (MILLOR DE 1)
- Gran Final: 13 de desembre a les 12:00h (MILLOR DE 3)

6.- PREMIS

1r Premi al Campió:
• Trofeu al participant
• Estendard a la Falla participant
• VÍDEO CONSOLA SONY PLAYSTATION4 Slim 500 GB. Oferit per El Corte Inglés.

2n Premi al finalista:
• Trofeu al participant
• Estendard a la Falla participant
• Vídeojuegos:
"FIFA'21" PS4 / "THE LAST OF US" PART II PS4. Oferit per El Corte Inglés.

3r Premi al semifinalista:
• Trofeu al participant
• Estendard a la Falla participant
• 2 COMANDAMENTS SENSE FILS Dual Sony Xoc V2 Midnight Blue. Oferits per El Corte Inglés.

4t Premi al semifinalista:
• Trofeu al participant
• Estendard a la Falla participant
• Videojoc "GRAN TURISME SPORTS" PS4. Oferit per El Corte Inglés.

7.- LLIURAMENT DE PREMIS
Es realitzarà el lliurament dels premis, en la Gala Juvenil, excepte els regals oferits per El Corte Inglés que es lliuraran en l'Àmbit Cultural que està situat en carrer Colón de València.
L'organitzador o patrocinadors s'eximeixen de qualsevol responsabilitat per l'ús indegut dels premis atorgats als guanyadors.

8. TRACTAMENT DE LES DADES
Les dades personals dels participants seran tractats d'acord amb la legislació vigent en matèria de la regulació del joc i de protecció de dades de caràcter personal. Garantint sempre un ús responsable del joc, sense crear addicció a l'ésser un torneig ocasional. Les dades dels participants seran utilitzats per l'organització per a realitzar la correcta gestió i difusió del torneig, contactar als participants, transmetre aquestes dades a les marques o empreses col·laboradores en el torneig i així poder dur a terme el lliurament dels premis. Una vegada finalitzat el torneig, les dades seran suprimides una vegada complides les finalitats que van justificar el seu tractament.

ES PRENDRAN TOTES LES MESURES DE SEGURETAT VIGENTS RESPECTE A LA COVID-19. ESTES BASES ESTARAN CONDICIONADES A LA NORMATIVA SANITÀRIA DEL MOMENT.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte