• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Bases i inscripcions IV torneig de futbol sala femení de Junta Central Fallera 2020-2021

Bases i inscripcions IV torneig de futbol sala femení de Junta Central Fallera 2020-2021

S'informa les comissions de JCF que s'obri el termini d'inscripció per a l'IV Torneig de Futbol Sala femení.

El torneig es jugarà el 22 de novembre de 2020 en el Poliesportiu de Natzaret. L'inici del torneig està previst a les 09.00 hores. El termini d'inscripció s'iniciarà el 30 d'octubre i finalitzarà el divendres 13 de novembre. La inscripció es farà per secretària virtual, comprovant des de la Delegació d'Esports que les jugadores consten censades en la Junta Central Fallera.

El preu d'inscripció serà de 20 € per equip. El pagament de la inscripció es realitzarà mitjançant transferència, al compte de Bankia ES47 2038 6171 7664 0000 0494, i com a concepte “Futbol fem + nom de l'equip”. Com a beneficiari “EsportsJCF”.

No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció. El reglament de competició serà el de la Federació Valenciana de Futbol
Cada falla jugarà un mínim de 3 partits. Els partits tindran una duració de 25 minuts en una part.

Els equips poden estar formats per falleres de la comissió major de la mateixa falla (equip de falla) o per falleres de la comissió major del mateix sector (equip de sector), circumstància que haurà de constar al full d'inscripció adjunt. El nom de l'equip serà el de la falla o sector al qual pertanyen, i en cas de ser més d'un equip de la mateixa falla/sector, el nom anirà acompanyat d'una lletra, iniciant en l'A i així successivament.

ES PRENDRAN TOTES LES MESURES DE SEGURETAT VIGENTS RESPECTE A LA COVID-19. AQUESTES BASES ESTARAN CONDICIONADES A LA NORMATIVA SANITÀRIA DEL MOMENT.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h