• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Bases i inscripcions XXVIII campionat de petanca de Junta Central Fallera 2020-2021

Bases i inscripcions XXVIII campionat de petanca de Junta Central Fallera 2020-2021

S'informa les comissions de JCF que s'obri el termini d'inscripció per al campionat de Petanca.

El torneig es jugarà els diumenges 22 de novembre (primera fase) i 29 de novembre (fase final). L'inici del torneig està previst a les 09.00 hores.

El termini d'inscripció s'iniciarà el dia 30 d'octubre i finalitzarà el 13 de novembre. La inscripció es farà per Secretaria virtual, comprovant des de la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en la JCF, com a membres de la comissió participant.

El campionat serà en categoria adulta, femenina i masculina. Si no hi haguera suficients equips en alguna de les categories, se'ls donarà l'opció de participar en l'altra. El torneig es disputarà al Parc de l'Oest.

La primera fase es disputarà en format suís a quatre rondes (les jornades se sortegen aparellant a equips amb la mateixa puntuació). Les partides tindran una duració màxima d'una hora, començant totes les partides de cada jornada amb el xiulet inicial. Els vuit millors equips passaran a la final. En cas d'empat a nombre de victòries es tindrà en compte la diferència de punts.

La segona fase constarà de dos grups de quatre equips, enquadrats segons la classificació de la primera fase. Els campions de grup disputaran la final i els subcampions el tercer i quart lloc. En aquesta fase les partides tindran una duració màxima d'una hora i quart, excepte la final i tercer perquè no tindran límit. Les partides, horari i classificació després de cada ronda es penjaran en un tauló al costat de la taula de control.


CONSIDERACIONS A TENIR EN COMPTE EN EL CAMPIONAT:

1.-Els equips estaran formats entre 3 i 5 jugadors, podent jugar únicament 3 persones en cada partida, no podent-se canviar al llarg d'aquesta. Una vegada un jugador siga canviat no podrà tornar a participar en el campionat.

2.- Serà norma d'obligat compliment presentar el DNI en la taula de control abans de la primera partida (09.00), havent d'estar tots els components de l'equip a l'hora de començament de la competició.

3.- Totes les partides de cada ronda s'iniciaran de manera simultània en fer sonar el xiulet per l'àrbitre. Una vegada finalitze el temps es farà saber mitjançant un altre xiulet. Una vegada sone el xiulet final la partida acabarà quan s'acaben les boles d'aqueix torn.

4.- En el cas que alguna de les falles no es trobe a l'hora indicada en el seu camp de joc, se li sumara un punt en contra per cada minut que arribe tard després d'un termini de 5 minuts de cortesia. En el cas que arribe amb més de 15 minuts de retard se li donarà la partida per pèrdua 13-0.

5.- En cas que algun equip inscrit no es presente el dia de la competició, totes les seues partides se li donaran per perdudes amb un resultat de 13-0.

6.- En cas d'alguna jugada dubtosa, es podrà sol·licitar la presència d'un component de la Delegació d'Esports de la JCF per a dirimir aquesta jugada.

7.- El reglament i funcionament de cada partida seguirà el “Reglament oficial per a l'esport de la petanca” de la Federació Espanyola de Petanca, disposant la Delegació d'Esports d'un exemplar en la taula de control a la disposició dels participants en el torneig.

ES PRENDRAN TOTES LES MESURES DE SEGURETAT VIGENTS RESPECTE A LA COVID-19. ESTES BASES ESTARAN CONDICIONADES A LA NORMATIVA SANITÀRIA DEL MOMENT.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h