• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Junta Central Fallera llança els primers tallers de realitat virtual i SonoLab

Junta Central Fallera llança els primers tallers de realitat virtual i SonoLab

Se celebraran al llarg d'octubre i novembre en Las Naves

Si us interessen les noves tecnologies i tens entre 14 i 21 anys, no ho penses més! Participa en els nostres tallers de Realitat Virtual i SonoLab que ha organitzat la delegació de Juvenils de Junta Central Fallera, en col·laboració amb Las Naves. En ells podràs experimentar en primera persona les últimes novetats en innovació i tecnologia, com crear el teu entorn virtual en 3D i realitzar fins a una "batalla de galls" musical.

Si estàs interessat/ada, només has d'enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant nom complet, telèfon, falla a la qual pertanys i la teua edat. El termini d'inscripció serà del 19 al 26 d'octubre.

Aquesta activitat tindrà lloc en diferents dies dels mesos d'octubre i novembre. Així, el primer taller serà el 30 d'octubre, en horari de 18:00h a 20:00h. La resta de dates s'aniran comunicant en funció del nombre d'inscripcions.

El lloc de realització de les activitats serà en Las Naves. Com les places són limitades, s'adjudicaran per rigorós ordre d'inscripció.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte