• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Es prorroga el termini de lliurament de documentació del possible canvi d'ubicació de falles

Es prorroga el termini de lliurament de documentació del possible canvi d'ubicació de falles

Fins el pròxim dia 20 d'octubre

En referència al correu que us remetèrem el passat 7 de juliol quant al possible canvi d'ubicació de les falles en el qual es detallava el següent:

CANVI D'UBICACIÓ DE FALLES.- Les comissions que pretenguen un canvi d'ubicació de les seues falles hauran de sol·licitar-lo per escrit, davant la Delegació d'Incidències i Demarcacions, acompanyant, pla oficial escala 1:200, el mateix que vostès enviaran a la Regidoria de Festes per a la seua valoració per part dels serveis de l'Ajuntament de València, i indicant els motius i raons del canvi. Serà la Delegació qui tramitarà l'expedient davant l'Excm. Ajuntament de València i altres organismes competents a fi que emeten els preceptius informes a virtut dels quals podrà o no autoritzar-se el canvi pretès. Deuran, no obstant això, les Comissions realitzar les peticions que s'efectuen fins al 10 d'Octubre, sense possibilitat de pròrroga.

S'informa que es prorroga el termini de lliurament de documentació fins el pròxim dia 20 d'octubre. La documentació s'entragarà en Secretaria, en horari de 18.00 a 20:00 hores.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte