• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Bases i inscripcions XXVI concurs de maquetes de Junta Central Fallera

La Delegació d’Infantils de JCF, amb l’ànim de promoure entre els xiquets i xiquetes la creativitat, el treball en equip i el sentit crític, així com els valors del treball dels artistes fallers, convoca el XXVI concurs de maquetes de Falles, d’acord amb les següents bases.

1º.- Podran participar tots els components de les Comissions de Falla Infantils constituïdes legalment, i inscrites en el cens de Junta central Fallera de la Ciutat de València.

2º.- Cada Comissió de Falla podrà presentar només una maqueta, la qual será de lliure disseny, sent igualment lliures els materials emprats per a la realització de les mateixes. (Preferentment amb materials reciclats).
Previ a la seua realització, podran visionar un vídeo on el mestre artesà faller Juanjo Garcia els explicarà el procés de realització i els donarà idees de com poder realitzar l’esmentada maqueta.

3º.- Les maquetes hauran de complir els següents requisits quant a les seues MESURES MÀXIMES:

  • Alçària 70 cm.
  • Diàmetre 50 cm.

Realitzats per membres de la comissió infantil sent indispensable presentar un vídeo (amb un mínim de 5 minuts i un màxim de 20 minuts) amb moments dels treballs del xiquets en les seues maquetes.
Un vegada fetes , per poder lliurar-les i participar a este concurs, hauran de portar, en lloc visible el “LEMA” i EL NOM DE LA COMISSIÓ i dels xiquets que l’han feta, així com un document que incloga una explicació de la mateixa i a ser posible bilingüe.

4º.- Les inscripcions s’efectuaran per SECRETARIA VIRTUAL, a partir del dia 14 d'octubre, aportant el video en un USB a la Delegació d’infantils de Junta Central Fallera de dilluns a dijous i de 18:00 a 20:00 hores, o enviant-lo per wetransfer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., finalitzant el termini d’admissió el dia 12 de desembre de 2020

5º.- Les maquetes hauran d’entregar-se el dia 19 de DESEMBRE de 17:00 a 20:00 hores, en la Fira de Mostres i a l’ estand de Junta Central Fallera.

6º- Totes les maquetes presentades seran exposades al públic en l’estand de JCF a EXPOJOVE. Allí mateix s'exhibiran els vídeos amb el procés creatiu de cada maqueta, per la qual cosa, serà imprescindible signar una autorització per la utilització de la imatge dels xiquets participants, tant a EXPOJOVE, com a les xarxes socials de JCF. Esta autorització s’adjunta a estes bases i haurà de lliurar-se juntament amb a la inscripció.

7º.- Una vegada finalitzat el concurs, les maquetes hauran de retirar-se el dia 4 de gener del 2020, de 18.00 a 20.00 hores al mateix estand de JCF a Expojove.

8º.- El Jurat està facultat per interpretar les basesd’este Concurs i podrá decidir sobre aquelles qüestions no previstes en les mateixes. Les seues decisions seran inapel.lables.

9º.- S’estableixen els següents premis: S'entrega Estendard des del 1er fins a l'ultim participant, s'entregaren en la Gala Infantil, a determinar dia i lloc.

10º.- La inscripció i participació en este concurs, porta implícita l’acceptació d’estes bases.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte