• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • La Delegació de Comunicació de JCF llança un curs de gestió de la Comunicació Fallera

La Delegació de Comunicació de JCF llança un curs de gestió de la Comunicació Fallera

Pretén donar les eines i consells necessaris a les persones que gestionen la comunicació de les Falles per poder millorar la seua reputació i posicionament, entre altres

La Delegació de Comunicació de Junta Central Fallera, ha organitzat per a enguany una nova edició del Curs de gestió de la comunicació fallera destinats a les comissions falleres. Aquest pretén donar les eines i consells necessaris a les persones que gestionen la comunicació de les Falles censades a Junta Central Fallera per poder millorar la seua reputació i posicionament en línia, i aprofitar l'abast de la xarxa i d'una bona acció comunicativa.

El curs està dividit en 5 xerrades, i cadascuna d’aquestes tractarà d’aconsellar i formar els i les gestores de les falles. Estaran impartides per diferents ponents, expertes i experts en l'àmbit de la comunicació (directores de comunicació; periodistes dels gabinets de comunicació de l’Ajuntament de València i de la Generalitat Valenciana);gestores i gestors de comissions falleres; periodistes dels mitjans de comunicació dedicats a la informació fallera...

La idea és intercanviar idees, experiències i exemples d’una bona gestió comunicativa.

Les dates del curs, estan sotmeses a les condicions sanitàries del moment. Tot i això, la intenció és realitzar-ho en dues jornades de dissabte (matí), després del pont d'octubre (17 i 24 d’octubre).

L'aforament serà limitat i per això sol·licitem que envieu confirmació d'assistència al curs en el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins al 30 de setembre com a data màxima . Els membres de la Delegació contactaran amb les persones interessades per explicar amb detall el curset (horaris, ponències...).

Els punts a tractar al curs seran els següents:

1.«La importància de gestionar la comunicació»: amb Ángeles Hernandez, per comprendre la necessitat de saber gestionar la comunicació i tindre una bona estratègia comunicativa.

2.«Gestió de la comunicació 2.0 a les institucions»: amb Juan David Matas i Victor Camino, on s’exposarà com es treballa la comunicació a les institucions, i com treballen en elles els i les professionals de la comunicació.

3.«Comunicació Fallera al 2.0»: amb Pepa Gómez; Olga Salguero; Amparo Martí; Nacho Fuertes i Emilio Pacho, per poder aplicar a l’àmbit faller tots els coneixements assolits a les anteriors jornades.

4.«Relació Falles-Mitjans de comunicació»: amb Manolo Andrés; Boro Peiró; Nuria Llopis i Omaira López, on buscarem crear sinergies de treball i comunicació entre els mitjans de comunicació i les falles, per conéixer les seues rutines de treball, les seues especificitats...

5.«El Marc legal de la comunicació 2.0 i el llenguatge inclusiu»: amb Rafa Martínez Corchero, per a tancar les xerrades i conéixer la legislació a la xarxa i també amb Elisa Vicedo, de l’associació ASPAS per aprofundir en la necessitat d’utilitzar un llenguatge inclusiu a les nostres comunicacions.

ES PRENDRAN TOTES LES MESURES DE SEGURETAT VIGENTS RESPECTE A LA COVID-19. ESTES BASES ESTARÁN CONDICIONADES A LA NORMATIVA SANITARIA DEL MOMENT.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte