• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • S'obri el termini d'inscripció del V concurs d'habilitats i tir de bàsquet

S'obri el termini d'inscripció del V concurs d'habilitats i tir de bàsquet

S'informa les comissions de Junta Central Fallera que s'obri el termini d'inscripció per al concurs d'HABILITATS I TIR DE BASKET. La jornada se celebrarà el diumenge 25 d'octubre de 2020.

El termini d'inscripció, a través de la Secretria virtual, començarà el 24 de setembre de 2020 i finalitzarà el DIMECRES 14 D'OCTUBRE DE 2020. La inscripció es farà per secretaria virtual, comprovant des de la Delegació d'Esports que els/as jugadors/as consten censats en JCF com a membres de la comissió participant.

El campionat es disputarà en l’Alqueria del Basket de València. El campionat comença a les 9.00 hores., per la qual cosa els equips hauran d'estar en les instal·lacions almenys 30 minuts abans, per a acreditar-se, realitzar comprovacions i rebre les instruccions que des de l'organització es creguen oportunes.

La fitxa per a poder jugar serà el DNI, permís de conduir o passaport, per a poder acreditar que la persona que juga és la que consta inscrita. No s'admetran nous jugadors que no consten inscrits en els fulls d'inscripció que l'organització tindrà en les instal·lacions.

Una mateixa comissió pot inscriure quants participants desitge. El campionat se celebrarà en categoria mixta.

Les categories seran:

  • Infantil: de 8 a 10 i d'11 a 13 anys.
  • Juvenil: de 14 a 17 anys.
  • Adults: de 18 d'ara en avant.

Es realitzaren dues parts, una d'un circuit d'habilitats, dribling, passes, etc.. i la segona parteix tirs lliures i triples.

ES PRENDRAN TOTES LES MESURES DE SEGURETAT VIGENTS RESPECTE A LA COVID-19. AQUESTES BASES ESTARAN CONDICIONADES A LA NORMATIVA SANITÀRIA DEL MOMENT.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h