• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Reorganització de les inscripcions a la Secretaria Virtual

Amb la finalitat que les Falles coneguen els terminis de les diferents inscripcions que es poden realitzar al llarg de l'any s'ha realitzat una modificació en el menú de la Secretaria Virtual.

A partir d'ara ja no apareixeran com a opcions independents en el menú. Una única entrada dins de la ZONA PRIVADA que es denomina INSCRIPCIONS ens permet veure una relació amb les dates d'inici fi d'aquestes, incloses les ja finalitzades i les futures ja programades per al present exercici. També, per a les encara no programades, es poden veure les dates en les quals es van realitzar en anys anteriors.

Per a les actives, és a dir, aquelles que estan en termini, des d'aquesta relació se selecciona la desitjada per a fer la inscripció.

Els i les membres de JCF també poden veure aquesta opció, encara que, excepte excepcions, no estaran autoritzats i autoritzades a realitzar-les (en general només ho poden fer les falles). És convenient repasasr-la de tant en tant, ja que s'obrin i tanquen automàticament en les dates que s'indiquen (a les 0.00 hores de la data d'inici i a les 23.59 de la data de fi).

Conforme es vagen programant dates s'ha de comunicar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., encara que no estiguen les bases publicades, de manera que la resta conega els terminis. També si falta alguna o es vol que desaparega alguna de la llista.

Per a accedir a la Secretaria Virtual (http://virtual.fallas.com) s'ha d'usar el mateix usuari que als ordinadors de JCF i com a contrasenya, indistintament, la que es va rebre per email quan es va donar d'alta o la que s'usa en els ordinadors de JCF.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte