• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Retirada dels ninots de l'Exposició del Ninot

La Secretària General informa:

 Respecte als ninots de l’Exposició del Ninot, l’Ajuntament de València va a iniciar en els pròxims dies un operatiu per poder procedir a la retirada i conservació dels ninots, tant grans com infantils, d’aquelles comissions que en el seu moment indicaren que així fora.

No obstant, per a aquelles comissions i artistes que hagen canviat la seua decisió, o que per qualsevol raó no recolliren els seus ninots en els dies habilitats i ara volen fer-ho per emmagatzemar-los en algun espai propi, va a donar-se l’opció de retirar-los en el Museu de les Ciències el dilluns 27 i dimarts 28 de juliol en horari de 8:00h a 10:00h.

Les comissions que, d’acord amb els seus artistes, decidisquen retirar els ninots hauran d’omplir la fitxa adjunta amb totes les dades i enviar-la al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dimarts 21 de juliol a les 15 hores.

Una vegada rebudes totes les peticions, la gent que coordinarà l’operatiu es posarà en contacte amb les persones indicats que faran el transport per concretar horaris i condicions d’accés.

Les comissions que ja retiraren els seus ninots amb anterioritat no cal que envien cap correu.

Els ninots de les comissions que, passat el termini de comunicació, no hagen enviat correu seran retirats i emmagatzemats fins el mes de març de 2021.

Aprofitem per agrair a totes les comissions de falla la seua ajuda en este difícil procés i la seua responsabilitat en estos moments complicats per a la ciutadania.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte